Топла чорба је идеална за хладно време.
Oglas
Из Бакине кухиње стиже рецепт за кремасту чорбу, која ће вам угрејати стомак.
Прочитајте још: Напоран дан? ПАСУЉ СА КОБАСИЦАМА је идеална вечера - Лако, брзо и укусно (РЕЦЕПТ)
Рецепт за чорбу
Потребно је:
- 600 гр кромпира
- 1/2 већег целера
- по жељи зачина сувог
- соли..бибера
- 2 кашике киселе павлаке
- 4 чена брелог лука
Припрема:
Кромпир и целер очистити исећи на коцке, налити са 2 л воде и кувати око 20 мин да се скува. Процедити чорбу па кромпир и целер изблендати са штапом за блендање.
Вратити у процеђену течност. Киселу павлаку помешати са мало супе па измешати и додати чорби. Све жицом изједначити. Посолити побиберити или по жељи додати мало сувог зачина.
Убацити издробљерн бели лук, па појачати чорбицу до самог врења. Искључити и додати обилно першуновог листа.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas