Хрскава сланина одлично се слаже уз пилетину
Oglas
Потребно је:
- 400 г пилећег белог меса
- 2 кашичице сенфа
- суви биљни зачин
- листићи шунке (за сваку ролницу по један)
- 100 г ренданог качкаваља
- листићи димљене сланине (за сваку ролницу по један)
Припрема:
Пилетину излупајте чекићем за месо, затим је ставите на растегљиву фолију. Премажите сенфом, зачините по укусу, ставите шунку и рендани качкаваљ. Помоћу фолије уролајте месо, па га ставите на сланину и обмотајте њом. Месне ролнице пропржите у тигању на врелом уљу, прво са оне стране где је састав сланине, а онда и са осталих. Сервирајте топло уз прилог по избору.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas