Пита са месом којој ћете се враћати

Oglas
Потребно је:
- 400 гр млевеног меса
- 2 главице црног лука
- 4 чена белог лука
- 2 рендана кромпира или тиквица
- мало сувог зачина
- 500 г танких кора
- уље, мало црвене паприке
- мало киселе воде
За прелив:
- 200 мл јогурта
- 100 мл киселе воде
- мало прашка за пециво
- мало уља
Припрема:
На уљу пропржити сецкан црни лук, додати млевено месо и динстати га око 10 минута. Додати суви зачин, млевени бибер, бели лук и рендан кромпир.
Све изједначити. Лист танке коре мало попрскати уљем и киселом водом, тако и другу, па трећу кору. Додати неколико кашика надева меса поново две коре одозго и на трећу месо.
Oglas
Покрити кором и посећи питу на коцке и попрскати уљем и киселом водом. Измешати јаја, додати мало прашка за пециво, јогурта, киселе воде уља и прелити питу. Пећи на 200 степени око 50 минута. Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ