Одличан прилог уз месо

Oglas
Из бакине кухиње нам стиже рецепт за пире кромпир са павлаком и луком који је идеалан за почетнике у кухињи.
Пире са павлаком и луком - састојци:
600 гр кромпира
1 везица младог лука или 1 празилук
1 пуна кашика киселе павлаке
50 мл млека
соли
уље
Пире са павлаком и луком - припема:
Очишћен кромпир скувати изгњечити.
Додати павлаку, млеко, со и миксати да се добије кремаст кромпир. На тихој ватри пропржити сецкан млад лук или празилук и истрести у кромир и изједначити.
Сервирати топло уз месо, кобаје, неку пљескавицу или већ шта желите. Савршенство!
Oglas
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ