Кето хлеб је идеалан за све који су на дијетама или желе да једу здравију верзију хеба
Oglas
Кето хлеб је хлеб са мало угљених хидрата, а буде хрскав и мекан попут најлепшег пецива.
Састојци:
- 250 г бадемовог брашна
- 30 г млевеног ланеног семена
- 2 кашичице прашка за пециво
- 1/2 кашичице соли
- 5 великих јаја, собне температуре, лагано умуц́ених
- 60 мл топле воде
- 40 г путера, растопљеног
Рецепт за кето хлеб:
Загрејте рерну на 180 ° Ц. Тепсију за хлеб обложите папиром за печење. У великој посуди умутите бадемово брашно, ланено семе, прашак за пециво и со. У другој посуди умутите јаја, воду и путер. Умешајте у суве састојке и добро промешајте.
Пребаците у припремљену тепсију. Пеците док чачкалица не буде чиста, 45-50 минута. Охладите у тепсији 5 минута пре него што га сервирате. Уживајте!
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas