Пуслице на додир делују тврдо, а већ при првом залогају су мекане као душа.
Oglas
Довољно хрскаве и довољно слатке. Лако ће направити и потпуни почетници.
4 беланца
250 г кристал шећера
2 кашике сока од лимуна
Припрема
Умутите пар беланца у чврст снег, а затим додајте сок од лимуна. Шећер додајте мало- помало док не добијете гладак шне. Треба вам најмање 15 минута мућења да бисте добили праву текстуру смесе. Правите пуслице и стављајте на пек-папир у плеху и пеците их у загрејаној рерни на 150 степени 20 миута, а затим смањите на 130 степени и сушите још око сат и десет минута.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas