Многи не знају како се прави најукуснији омлет и греше у једноставним корацима, а ми вам доносимо рецепт!
Oglas
Упркос познатој и једноставној припреми, не зна баш свако како се прави мекани омлет. Укусан и нежан, ваздушасти омлет, свима доступан! Доносимо вам једноставан рецепт који гарантује јединствен укус. Начин пржења јаја игра кључну улогу у припреми омлета, док му маслац даје посебан укус.
Састојци:
Јаја (3 комада)
Маслац
Шунка
Сир
Велика кашика воде
Со
Припрема:
У чинију разбити јаја, посолити и додати кашику воде, па све добро умутити. У тигање ставити маслац, па отопити. Додати јаја и мешати, док су у течном стању. Угасити шпорет и поређати шунку преко јаја, а затим и сир, па преклопити.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas