Џенифер Анистон и Џенифер Лопез воле да једу ову преукусну посластицу која не гоји
Како би сачувале фигуру и избегле вишак килограма, познате даме су спремне да оснаже своју вољу и заувек одустану од нездравих грицкалица и слаткиша. На пример, Викторија Бекам воли сладолед, али га није јела више од 25 година. Уместо тога, пије смутије од воћа и поврћа и поносна је на свој струк и трбушне трбушне мишиће.
Међутим, нису све познате личности спремне на такве жртве зарад идеалне фигуре. Углавном се придржавају правилне исхране, али уче да праве компромисе. На пример, ЏениферЛопез каже да понекад воли да поједе висококалоричну крофну са глазуром у друштву свог супруга Бена Афлека, али у свакодневном животу и даље избегава шећер. Међутим, то не значи да је у њеном фрижидеру немогуће пронаћи десерте - они се једноставно припремају узимајући у обзир све жеље поп диве.
Пре много година, ЏениферАнистон се такође потпуно одрекла шећера. Много глуми у филмовима и ТВ серијама, бави се добротворним радом и блиста на црвеном тепиху, али понекад дозвољава себи да се мало опусти и проводи вечери испред телевизора уз нешто укусно и калорично. И Џенифер Анистон и Џенифер Лопез вежбају свакодневно, па није само начин исхране одговоран за њихову топ фигуру.
Представљамо вам омиљени десерт ове две познате даме који можете да једете без бриге о вишку кулограма - у овом колачу нема шећера:
Састојци:
1 свокадо
120 г кокосовог млека
160 г свежих боровница
100 г било којих орашастих плодова по укусу
20 г сока од лимуна
пар коамда листића од нане за декорацију
Припрема:
Исеците авокадо на пола и уклоните коштицу. Користећи кашику, уклоните кору. Важно је да је авокадо зрео - то ће дати десерту нежност и благи орашасти укус.
Сипајте кокосово млеко у посуду за мешање. Додајте пулпу авокада и лимунов сок. Ако желите да десерт буде слађи, додајте пола банане, али запамтите да ће то мало повећати калоријски садржај јела.
Умутите све састојке док смеса не постане глатка. У овој фази можете додати мало цимета, екстракта ваниле, млевене кафе или какаа - по жељи. Оперите и осушите боровнице, умутите их блендером. Уместо боровница, можете користити малине, јагоде или купине, укључујући смрзнуто бобице.
Сипајте добијену смесу у малу теглу или чашу. Ставите слој мешавине авокада, затим слој бобица и поновите два пута.
Украсите десерт орашастим плодовима и листићима менте.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ