Бакин рецепт који ћете волети
Oglas
Потребно је:
1 веза младог црног лука
1 главица црног лука
2 кромпира
со мл бибер уље
350-400 гр мл меса
500 гр танких кора
Припрема:
Исецкати лук и пропржитиу додати рендани кромпир, со, бибер. Све лепо издинстати. Округлу тепсију обложити пек папиром па прву кору ставити на дно и премазати уљем.
Две коре згужвати као хармонику, па попрскати уљем. Још један ред такође, па распоредити две кашике надева па опет две коре, па на другу надев.
На крају прекрити са две коре и ушупкати и премазати уљем. Пећи на 200 степени Ц 50 мин.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas