Лимунада мало другачија од оне на коју смо навикли
Oglas
Када крену високе температуре, спас обично тражимо у климатозованим просторима, сладоледима и освежавајућим пићима. Поред стандардних пића, овог лета биће хит бразилска лимунада.
Она се разликује од класичне по једном додатку, а то је кокосово млеко.
Бразилска лимунада припрема се тако што две лимете оставите у замрзивач сат времена, а потом исечете на кришке. У блендер ставите кришке и воду (само онолико колико је довољно да кришке буду прикривене). Изблендајте, па процедите чист сок без пулпе и коре.
Потом процеђен сок помешајте са пола конзерве кондензованог кокосовог млека, добро промешајте и уживајте у укусу.
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas