Паста са пилетином се једноставно припрема, а укус ће вас одушевити.
Ово је рецепт који успева свима, па и почетницима у кухињи.
Припрема се лако, и за само 15 минута имаћете преукусан ручак.
Прочитајте још: ЦЕЗАР САЛАТА као из РЕСТОРАНА: Ово је најбољи рецепт до сада!
Састојци:
400 грама пилећег филеа
2 главице црног лука
2 чена белог лука
400 грама киселе павлаке
тестенина
зачини: со, вегета, бибер, першун
Прочитајте још: Рецепт за домаћи ДРЕСИНГ са МЕДОМ, који ће од сваке салате направити НАЈУКУСНИЈЕ ЈЕЛО
Припрема:
Пре него што почнете са спремањем јела, ставите макароне да се кувају, како би биле спремне док припремите сос.
Уситните црни лук, и ставите га да се пржи. За то време пилетину исеците на коцкице, па додајте и њу.
Пржите све заједно на јачој ватри неколико минута, потом смањите температуру, и успите шољицу воде, како би се динстало десетак минута.
Киселу павлаку преручите у чинију, па је умутите ручно, док јој текстура не буде кремастија.
Прочитајте још: ЕУРОКРЕМ ТОРТА која ће вас РАСПАМЕТИТИ: Једноставан рецепт за кремасту и укусну посластицу (ВИДЕО)
Када су месо и лук издинстани, додати павлаку и зачине, и све заједно промешати.
Скуване макароне додајте у смесу и промешајте.
Ручак је готов, и спреман за јело.
Преко сервиране пасте можете изрендати качкаваљ или пармезан, и насецкати мало паприке, или чери парадајза.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ