Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНА САВРШЕНОГ ИЗГЛЕДА ХАЛЕ БЕРИ: Глумица на прагу седме деценије изгледа невероватно захваљујући следећем јеловнику

Америчка глумица Хале Бери (58) одувек одушевљава својом лепотом и беспрекорном линијом коју дугује посебном режиму исхране и помно одабраним намирницама које свакодневно конзумира.

1727876844_Foto-Profimedia-Hale-Beri.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Хале Бери чак и на прагу 7. деценије не престаје очаравати јавност својом лепотом која као да с годинама постаје само све израженија. Осим препознатљивих црта лица, глумица се може похвалити и линијом на којој јој завиде много млађе колегинице, а свој витак стас дугује и посебном плану исхране ког се верно придржава, који је и веома популаран код нас.

Отворено је говорила о томе како је кетогена дијета део њене свакодневне рутине, јер јој помаже у одржавању здравља и витке линије. Кето дијета која се темељи на уносу ниских угљених хидрата и високом уносу здравих масти, помаже јој у одржавању стабилног нивоа шећера у крви, што је за њу особито важно јер има дијабетес типа 1.

Портал Бyрдие доноси преглед њених кето рецепата које је теком година објављивала на свом Инстаграм профилу, а велик део преузет је из књиге "Qуицк & Еасy Кетогениц Цоокинг" ауторке Мери Емерих.

Ево шта Хале једе за доруачк, ручак и вечеру, те у којим међуоброцима ужива.

Доручак

Не дели много рецепата за доручак, па је могуће да у своју прехрану укључује повремени пост, што наводно може убрзати резултате кето дијете. Изузетак је зелени смоути с цвеклом који је намењеним онима који желе природно одржавати здрав ниво глукозе у крви.

Ручак

Састојци: мешано зелено поврће, резанци од тиквица, парадајз, млевена говедина, ћуретина или откоштени пилећи батаци, сир, кисели краставци.

Кето салата од свежег мешаног зеленог поврћа и резанаца од тиквица пример једног кето ручка. На салату се додаје пржена млевена ћуретина или друго месо као извор протеина, неколико чери парадајза и киселих краставца. Овај се оброк употпуњује наренданим сиром, стварајући храњив и уравнотежен ручак прилагођен њеном кето начину исхране.

Вечера

Састојци: тврдо кувано јаје, парадјз, краставци, коцкице чедар сира, лосос или туна, маслиново уље.

Печена шницла од туњевине или лососа одличан је избор за последњи оброк. Туна се пече на маслиновом уљу до златно смеђе боје, а уз њу се могу сервирати свјеже коцкице чедар сира, нарезани краставци и парадајз. Уз то је одличан додатак и тврдо кувано јаје, а све се може зачинити маслиновим уљем, сољу и бибером.

Међуоброк

Састојци: пршута, рукола, парадајз, јаја, орашасти плодови.

Ролнице од пршуте с руколом одличан су међуоброк. Пршута се замота око свежих листова руколе и дода неколико чери парадајза. Кувана јаја и орашасти плодови одличан су храњив додатак који доноси протеине и здраве масти.

(Сенса.сторy.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas