Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕВАЧИЦА СМРШАЛА 44 КИЛОГРАМА: Довела линију до савршенства уз помоћ следеће исхране, па показала извајано тело (ФОТО)

Сандра Решић је успела да се отараси сувишних килограма уз помоћ аутофагије и овог јеловника

1723883242_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Printcreen-Instagram-sandra_resic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Принтцреен/ Инстаграм - сандра_ресиц
Oglas

Сандра Решић на почетку каријере изгледала је потпуно другачије него данас. Певачица је водила борбу са килограмима, те је одлучила да промени начин исхране и уведе редовне тренинге, а онда је све постало историја.

Пре 9 година имала 92 килограма, а уз помоћ аутофагије успела је да линију доведе до савршенства и смрша чак 44 килограма.

Сандра се сада огласила са егзотичне дестинације и поносно показала извајано тело, а многи су остали без коментара.

– Кад сам почела са аутофагијом, било ми је тешко. Чак и тих шест сати током којих сам јела уносила сам врло мало хране. Због тога сам падала у несвест! По цео дан ми је било лоше, али ми се с временом организам навикне – као на то да мало једем – причала је певачица.

Певачица је недавно открила колико тренутно има килограма и признала да ли је задовољна својим новим изгледом.

– Имам око 48 килограма! Немам вагу то да проверим, али бих рекла да је толико, пошто сам из прошле сезоне изашла са 53. Најдебља сам била пре седам година, имала сам чак 92 килограма. Изгледала сам ужасно, фотошопирала сам сваку слику коју сам објављивала Инстаграму! Сећам се да ми је један човек рекао: „Да ли је могуће да тако лепо певаш, а да тако језиво изгледаш?“ Због те његове реченице сам одлучила да смршам. Избацила сам хлеб, сокове и све врсте шећера. Јела сам јабуке, пила лимунаду и вежбала пет пута недељно са тренером. Уродило је плодом, изгубила сам 32 килограма, али сам задовољна изгледом тек сада, када имам 48 килограма - рекла је прошле године за Ало, а онда признала шта јој највише од намирница недостаје:

– Кекс и млеко! То баш волим да једем. Фале ми и газирана пића, али много гоје, па их избегавам. Некад сам пила по два-три литра дневно! Сећам се да ми је мама говорила да ћу уништити јетру ако не смањим. И сад пожелим да згрешим, али се борим сама са собом и успем да одолим.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas