Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИЈЕ ЗА СВАКОГА: Како се храни Деми Мур па у 62. години изгледа као у двадесетој?

Откако смо је гледали у "Духу" и "Непристојној понуди", Деми Мур је на свим листама најлепших жена света, а то се не мења ни данас, када је глумица у шездесетим. Како јој то полази за руком?

1728483958_1712145451_1698834096_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-demimoore.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ Инстаграм - демимооре
Oglas

Холивудска глумица Деми Мур већ деценијама спада у најцењеније жене у њеном послу и обележила је нека од најуспешнијих остварења, а ових дана промовише свој нови филм "Супстанца", који је премијерно приказан на 77. Канском фестивалу.

Деми игра жену која на 50. рођендан губи посао и бива опседнута старењем, па се окреће серуму који ствара њену "млађу, лепшу и савршену" верзију.

И док сви причају о узбудљивом филму који ће без сумње обележити 2024, неизбежно је приметити да Деми не изгледа као да има бриге какве море њену јунакињу. Она ће ускоро прославити 62. рођендан, а и даље спада у најлепше жене планете и многи кажу да је "залеђена" у времену.

То Деми Мур, ипак, није пало с неба: глумица улаже много труда да сачува младолик изглед, а често се спекулише да користи и помоћ естетског хирурга.

Био то случај или не, чињеница је да глумица вредно тренира, придаје велики значај кардио тренингу, бави се бикрам јогом и пази шта једе, а недавно је причала о труду који је улагала да смрша након рођења другог детета, током снимања филма "Непристојна понуда".

Како се храни Деми Мур?

Према писању портала МаилОнлине, Деми Мур следи сирову веганску исхрану, којом обилују воће и поврће, а у великој мери су заступљене махунарке.

Такође, преферира да уноси што мање прерађене хране.

Како пише Хеалтхлине, режим сирове веганске исхране диктира да "храну треба јести потпуно сирову или загрејану на температурама 40-48°Ц.

Оваква исхрана је прилично популарна у Холивуду и њу примењују Гвинет Палтроу и Меган Фокс, али је у питању дијета која дефинитивно није за свакога.

Постоје неке наводне користи, попут тога што елиминише прерађевине и храну с високим уделом масти, које су повезане с вишим ризиком од гојазности, дијабетеса типа 2 и болести срца.

Међутим, студија објављена 2023. у медицинском листу Цлиницал Нутритион Опен Сциенце показала је да "сирова веганска исхрана с више од 90% сирове хране не може да се препоручи за дужи период због недостатака миктронутријената и сродних компликација".

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas