Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕЛОВНИК МЕГАН ФОКС: Погледајте која храна јој помаже да буде најзгоднија жена на свету

Дијета Меган Фокс савршена за лето

1720952772_1666776857_9df140255416208a7015bb8e9ae2114b9e557748.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Фокс је позната по лепом лицу и беспрекорно извајаном телу, а након сваке трудноће брзо се враћала у форму и изгледала све боље.

Она тврди да је кључ њене витке линије у томе што умерено тренира, не конзумира млечне производе, а када жели да изгледа савршено, придржава се дијете "пет оброка".

- Једем пет малих оброка током дана, пре свега уносим протеине, месо, јаја и орашасте плодове, као и масноће из бадема и јаја.

Не једем житарице и прерађене намирнице, а једном недељно смем да једем шта год пожелим. И када нисам на овом режиму исхране, избегавам чипс, бели хлеб и крекере, једини извор угљених хидрата ми је воће и поврће.

Никада не пропуштам доручак, када најчешће једем кајгану од два беланцета - објашњава заносна Меган.

Да би организам снабдела витамином Е, конзумира велике количине бадема (најчешће као ужину), који су богати протеинима и влакнима од којих се осећа сито, а у салате обавезно додаје јабуково сирће.

- Највећи порок ми је кафа коју пијем сваки дан, а када "кризирам" не могу без пице и парчета торте - признаје лепа глумица.

Са тренером вежба само три пута недељно по 60 минута, углавном пилатес, плес и вожњу бицикла.

- Генетика није пресудна за витку линију, већ добар режим исхране уз умерено вежбање - каже ова лепотица.

Дијета Меган Фокс

ЈЕЛОВНИК

Доручак: Омлет од два беланцета или класичан омлет са спанаћем и печуркама.

Ужина: Шака бобичастог воћа или шака бадема.

Ручак: Риба на жару (маснија попут туне и лососа), велика порција мешане салате са преливом од лимуновог сока и маслиновог уља или бело пилеће месо на жару, салата од парадајза и црвеног лука са преливом од маслиновог уља и лимуновог сока.

Ужина: Сирова шаргарепа или сиров црвени или бели купус

Вечера: Бело пилеће или телеће месо на жару, обарен броколи, салата од парадајза или телетина на жару, барене тиквице, зелена салата са јабуковим сирћетом.

Касни оброк: Пржени ораси (супена кашика) и јабука или шака бадема и јабука.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas