Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Били су одлични математичари, а имали су и своју астрологију: Према ДРЕВНИМ МАЈАМА ове хороскопске знаке очекују велики проблеми на ЗИМУ

Проверите да ли сте ви међу њима

1661618209_aztec-gc26d7d52f_1920.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

До сада смо били детаљно упознати са кинеском астрологијом и свим њеним аспектима, а у последње време се све више говори о астрологији древних Маја.

Биле су одлични математичари и изузетно напредна на многим пољима од невероватно развијене пољопривреде до уметности.

Ово су знакови које до краја године очекује велика искушења. Погледајте да ли сте међу њима и шта вам предвиђа мајански хороскоп:

МАЈМУН

(10. јануар - 6. фебруар)

ЗМИЈА

(2. април - 29. април)

(30. мај - 26. јун)

Да би избегле невоље у другој половини 2022. Веверице морају да контролишу своје емоције како у љубави, тако и у послу. Морају хитно да науче да се угризу за језик, да не трче пред руду и ништа не пресуђују и одлучују док добро не сагледају ситуацију. У супротном, направиће себи озбиљне проблеме са далекосежним последицама.

Прочитајте још: Последњи МЛАД МЕСЕЦ почиње ДАНАС: Ево шта то значи за сваки хороскопски знак

(27. јун - 25. јул)

Наредни месеци за Корњаче ће бити стресни и проблематични на пољу каријере и могу се наћи пред озбиљним проблемима и изазовима. Главни кривац за то је њихова неодлучност па морају под хитно да науче како да брже мисле и доносе одлуке. Ако мисле да се кроз ову годину провуку без тежих последица, неопходно је да покажу одлучност да буду активне јер би у супротном могле све да изгубе.

СОВА

(18. октобар - 14. новембар)

У другој половини 2022. Сове треба да се чувају непријатеља. Особе са којима сте већ дуже време у сукобу радиће вам иза леђа и учиниће све што је у њиховој моћи да вас униште. Водите рачуна шта коме причате да то не би дошло до ушију ваших непријатеља који ће то искористити против вас. Своје креативне идеје чувајте за себе и клоните се става ја све најбоље знам како не бисте додатно провоцирали оне који вам раде о глави.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas