Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА ЗНАЧИ АКО СТАЛНО НАЛЕЋДЕТЕ НА ИСТЕ БРОЈЕВЕ: Стручњак открива које не смете да занемарите

Ако имате утисак да стално виђате један те исти број, да ли је то случајност или не?

1719403441_shutterstock_1992343283.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Многи ће рећи да нам свет говори шапатом, али да због ритма савременог живота не примећујемо сви знакове које нам он даје. Други ће рећи да то нема везе са везом и да у такве ствари верују само они који воле астрологију и нумерологију. Истина, поруке се преносе преко бројева јер их је свет око нас препун - сваки дан видимо бројеве аутомобила и кућа, бројеве на картама, казаљке на сату.

Ако сте мислили да су честе подударности бројева у одређеном тренутку вашег живота само интересантна случајност, преварили сте се, истиче езотеричар Рена Јандар. Можете то да назове како желите - шифроване поруке виших сила, знаци, поруке, упозорења анђела чувара... Ипак, суштина се не мења, такве случајности не треба занемарити.

Ако вас неки број прогања, шта то значи?


1
Један је почетак сваке акције у животу. Комбинације са јединицом могу да буду тајна порука да ће вам неко ускоро помоћи. Најважније је имати стрпљења и чекати посебан тренутак. Слушајте глас разума и не поступајте брзоплето. Будите опрезни, не кршите правила и законе, тада ће вас више силе заштитити. Утакмице у којима се број 11 појављује више од два пута заредом, могу да указују на кармичке задатке које треба завршити. Оно што вас мучи је неизбежно и шаље се као животна лекција која ће се понављати док је не научите.

2
Двојка значи двоструки исход - ситуација може да буде или успешна или неповољна, па пажљиво доносите своје одлуке. Комбинације бројева 22, 222 или 2222 указују на важну идеју која ће ускоро играти кључну улогу у вашем животу. То често може да се деси научницима, геолозима, археолозима, писцима или уметницима. Када видите наговештај од свог анђела чувара који садржи двојке, будите опрезни и не јурите опасним путем.

3
Тројка се сматра бројем креативности. У сваком случају, ово је чин стварања. Комбинација 33 биће посебно пожељна за људе који сањају да имају децу, јер оне значе "додатак" породици. Видети велики број тројки, било самостално или у комбинацији са другим бројевима, то означава срећу. Жеља у том тренутку може да се оствари врло брзо и лако. Тројка значи и неочекивану подршку других, помоћ пријатеља и рођака.

4
Четворка је симбол стабилности и самопоуздања. Комбинације 44, 444 или 4444 значе напоре које ћете морати да уложите да бисте постигли оно што желите. Немојте мислити да ће ваш рад остати непримећен. Чврсто сте заштићени небом и заслужили сте свој положај. Све спољне претње ће вас заобићи. Што више могућности имате, активније би требало да их делите са другим људима, јер само то ће вас учинити истински срећним.

5
Петица има нестабилну енергију, знак је кретања, тежње напред. С једне стране, овај број значи снажну жељу за растом и развојем, али поновљени број пет гура човека у авантуре и чини радње импулсивним и брзоплетим. А што више петица буде, страсти ће се више распламсати и грешке ће се чешће дешавати. Комбинације 55, 555 или 5555 могу да значе брзе промене у породици и каријери, трансформацију околине и велику жељу за променом тренутног стања. Што више бројева, то ће покретачка снага бити јача, али запамтите да све има своју цену. Немојте журити да се одрекнете онога што имате у потрази за илузијом.

6
Шестица је број који помаже да се склопи мир и оконча сукоб. Комбинације 66, 666 и 6666 позивају на обраћање пажње на духовне вредности и подизање изнад свакодневних питања. Супротно популарном веровању, број 6 и његове комбинације представљају духовни раст и вођство. Ако видите ове бројке, сматрајте их упозорењем: ако не кренете путем исправљања, биће невоље.

7
Седмица показује да ће особа ускоро постићи своје циљеве, а постизање заслужених резултата је близу. Комбинације 77, 777 или 7777 пружиће снажну подршку у најтежем тренутку, када човек свом снагом тражи неки знак одозго. Многи људи број 7 сматрају магичним бројем и намерно се окружују комбинацијама које садрже овај број. И то је са добрим разлогом: седмица приближава чуда и говори о њиховој неизбежности, а није важно да ли сте спремни за њих или не.

8
Осмица даје човеку енергију, одличну интуицију и изванредне способности, помаже у тешким ситуацијама. Комбинације 88, 888 или 8888 могу да указују на неочекиване финансијске добитке и велики успех у послу. Ипак, ако сте непажљиви и немарни са новцем или успехом, он ће нестати једнако брзо као што је и дошао. Зато покушајте да контролишете своју потрошњу и избегавајте импулсивне куповине. Број 8 или окренути знак бесконачности треба тумачити као потребу за унутрашњом анализом. Не хватајте се за помоћнике, већ размишљајте својом главом и покушајте да сагледате проблем.

9
Деветка акумулира енергију других бројева и може да створи осећај да се не разликујете од других. С једне стране, скромност је квалитет, али они који желе да имају успешну каријеру или постигну много у животу, тешко ће сузбити своје амбиције. Због тога се јављају комбинације 99, 999 и 9999. Оне служе као упозорење да морате на време да станете и прихватите пораз, умањите свој понос и покорите се околностима. Понос може да изазове бес, што отежава јасно размишљање. Стога, ако почнете да се састајете са деветкама, покушајте да се смирите.

0
Нула је симбол бесконачности. Даје снагу и енергију, а такође оличава саму суштину вечности. Две нуле значе да сте на правом путу и ​​да је сама судбина усмерена у правом смеру, немојте стати. Комбинација 000 је сигуран знак да сте вољени, а 00:00 може да значи и логичан завршетак животне фазе и време испуњења жеља.

Комбинације бројева
01 - значи паузу, слушање недавних мисли и одлука. Број 10 значи да морате да будете одлучнији и храбрији.
02 - неочекивани позив на састанак. Број 20 обећава исплативе преговоре.
03 - обећава романтичну авантуру. Број 30 даје неуспешан резултат.
04 - колапс илузија. Број 40 поручује да скинете ружичасте наочаре, можда ћете бити преварени.
05 - упозорење да се нешто спрема против вас. Број 50 говори о победи и тријумфу.
06 - представља састанак са старим пријатељем. Број 60 означава могуће сукобе са неким блиским.
07 - помоћи ће вам странац. Број 70 значи да ћете сами помоћи другима и то озбиљно или проналазак нечега што је изгубљено.
08 - срећа је на вашој страни. Број 80 поручује да будете мирни и одморите се од гужве.
09 - љубомора. Број 90 може да значи да вам неко завиди због богатства, успеха или позиције, па будите на опрезу.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas