Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СИМБОЛИКА БРОЈА 12: Погледајте шта нам према мишљењу нумеролога доноси последњи месец у години

Познати нумеролог открива који ће бити наши задаци за децембар

1701524798_Foto-Shutterstock-numerologija-decembar.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Нумеролошкиња Лили Сорум објашњава шта представља месец децембар или број 12 и на које дане треба обратити пажњу. Нумерологија нам открива који ће бити наши задаци за децембар.

Децембар је време када ће све бити усмерено на рад на себи:

Ко сам ја заправо?
Какви ме људи окружују?
Какав сам ја њима?
Како могу да обогатим своје односе?

Празници

Нека празници буду прилика да се повежемо са свима са којима смо изгубили контакт, а посебно са онима са којима је можда још потребно изградити односе. Децембар је такође одлично време да опростимо себи, изгладимо несугласице и ојачамо односе са најближима.

Број 12: 1 симболизује ЈА, 2 означава ВЕЗЕ

Децембар је време стварања и потраге за новим стварима. Последњи месец у години посвећен је стварању и креативном изражавању сопственог искуства. За многе ће то бити кроз новогодишње декорације, за друге посета културним догађајима или забавама.

Бићемо мало рањивији

Могли бисте приметити да сте мало рањивији, осетљивији и понекад, несташни. Овај децембар у нама буди сва осећања унутрашњег детета и несташлука, а наравно и могући осећај да нас други не виде и не чују.

Не заборавимо оне који су сами

Активно и љубазно се посвећујемо онима за које мислимо да имају тужне, усамљене или на неки други начин мање него срећне празнике. То радимо на начин да се осећају добродошли, а не на начин милостиње или хвалисања. Правој помоћи није потребно признање и објављивање на друштвеним мрежама. Права помоћ и леп гест само желе осмех на лицу особе којој желимо да помогнемо.

Хајде да се фокусирамо на будућност

Енергија децембра је већ обојена вибрацијама 2024. године, која доноси снажне енергије под утицајем броја 8. Размислимо о будућности, о квалитету садашњости и о могућностима промена и напретка. Сада је време да поставимо своје циљеве што је више могуће.

Циклус 12.12.– 21.12.

12. 12. почиње снажан циклус препознавања квалитета односа у којима смо део, а завршава се 21. децембра. У овом периоду, постављање граница, препознавање потенцијално токсичних веза у нашим животима и самоосуђивање биће пресудни. Укратко: мисли својом главом!

Посебни датуми:

12. 12.брига о унутрашњем детету и рањеним деловима нас, портал креативности;
8. 12. је снажан дан за искорак, одлучност и корак напред;
21. 12. завршетак процеса исцељивања односа.
Када постављамо јелку:
3. 12 . нарочито код млађих људи или за богату декорацију;
23. 12. стваралачка енергија;
24. 12. породична стабилна енергија.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas