Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНИ СУ РОЂЕНИ ПОД СРЕЋНОМ ЗВЕЗДОМ: Нумеролози тврде да ће вас кроз живот пратити срећа ако сте рођени на следеће датуме

Према нумерологији, људи рођени 1, 10, 19. или 28. у месецу, имају посебне особине захваљујући којима их увек прати срећа

1721824787_e5286add756280a84a1a04d92d5e8450bf4da0f2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Нумерологија фаворизује људе рођене 1,10,19. и 28. у месецу.

Ови људи су изузетно друштвени и радознали и увек се истичу у маси, јер зраче неком врстом унутрашње снаге.

Још као деца, људи рођени ових дана показују прве знаке радозналости и често постављају питања на која родитељи не могу да пронађу одговоре.

Чињеница је и да имају одличан смисао за хумор и изузетну позитивну енергију.

Самопоуздани су, цене себе и не плаше се изазова. Највише уживају у обављању тешких и неистражених задатака, тада се осец́ају као хероји.

Они могу бити изузетно успешни у послу јер имају одличне идеје и често су шефови са визијом.

Поносни су на сопствене способности и моц́и, а у послу увек остваре оно што су зацртали, без обзира на потешкоц́е.

Међутим, постоји један недостатак - као одрасли људи рођени поменутих дана у месецу могу бити веома егоистични.

Понекад тешко прихватају грешке и често мисле да су само они у праву. Они су одани у љубави, али заиста поштују себе и не снижавају своје стандарде.

Осим тога, ови људи су изузетно јаки и често су на водец́им позицијама у својој каријери. Када се ослободе свог ега, лакше корачају кроз живот.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas