Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НУМЕРОЛОГИЈА ЗА 2024. ГОДИНУ: Нумеролошки је повезана са бројем ОСАМ и позива на решавање КАРМИЧКИХ дугова

Погледајте нумеролошку поруку за 2024. годину

1703241095_Foto-Shutterstock-numerologija-2024.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Прошле године број 7 је укључивао период личног раста и напретка. Као број, седам форсира унутрашњу анализу, копајуц́и по сопственим жељама и вредностима, а све како бисмо пронашли сегменте који су нам потребни за развој. Број 8, пак, наставља да подстиче на акцију кроз аутентичност, што онда води до жељеног успеха. Ове године ц́е многи осетити потребу да се усредсреде и на духовно и на материјално пратец́и стечену мудрост - а свако може и израчунати свој лични број за 2024. годину, па тако прецизније сазнати шта нумерологија предвиђа. Наиме, број 8 је број благостања, а познато је да представља симбол бесконачности. Ово захтева затварање одређених кармичких односа и понављање циклуса.

Кармички дуг се односи на енергетске или духовне обавезе које појединац има као резултат својих поступака и одлука из прошлих живота или садашњег живота. Према учењу карме, која је закон узрока и последице, свака радња или поступак има одређени утицај на будуц́ност појединца, а дугови настају када особа није искусила или исправила све последице својих поступака. Решавање кармичких дугова обично укључује учење лекција из прошлости, исправљање грешака, искупљење и еволуцију свести и душе.

Број 8 представља коначну тачку испољавања и порив да остваримо најискренију верзију сопственог идентитета. Да будемо оно што заиста јесмо. Њена вибрација подсец́а на то колико је важно осец́ати се пријатно након постизања успеха и уживати у плодовима својих акција.
Зато се припремите за благослове јер овај број нуди проширења и додатни раст. Време је да будете храбри и закорачите ка ономе што заслужујете - свету у коме сте свесни сопствене моц́и и изобиља.

Да бисте постали свеснији порука које вам доноси број 8 и јасније дефинисали аспекте који омогуц́авају напредак, поставите себи неколико питања:

1. На чему сте захвални и зашто?
2. Како можете постати свесни перцепције сопственог успеха и прихватити га?
3. На којим аспектима треба да радите да бисте постигли своју позицију лидера?
4. Како можете утицати на друге?

Укратко, број 8 је везан за снагу и ауторитет и финансијску стабилност, а истовремено, проналажењем индивидуалне снаге, нуди могуц́ност решавања одређених кармичких дугова и односа, указује на континуитет и континуирану еволуцију. У неким традицијама симболизује равнотежу и указује на важност њеног увођења у живот. Иако се углавном повезује са успехом, може и да вас тестира јер је његов задатак да вас изазове да изађете зоне комфора, како бисте уживали у благодетима онога што следи, и то само ако се одлучите и успете у наметање и решавање изазова.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas