· · Коментари: 0
Узрочност

Није свеједно које бројеве имате на таблицама својих кола - сваки има посебно значење

Јако је важно да ускладите своју нумеролошку енергију са аутомобилом

numerologija-2.jpg

Нумерологија има исти ефекат на аутомобиле као и на људе. Аутомобили имају такође своју карму а „име кола“ је број таблице! Иза ње, иза бројева стоје планете, а бројеви су њихов симбол. Како и власник кола има сопствени број карме јако је важно да хармонизујете ове бројеве (карме са бројевима на аутомобилским таблицама). Јасно је да на своје бројеве не можете да утичете али је зато то могуће урадити са аутомобилима.

Како да то урадите?

Прво израчунајте бројеве ваше карме. На пример ако сте рођени 5. априла 1984, то значи: 5+4+1+9+8+4=31=3+1= 4. Дакле ваш кармички број је 4!

При томе запамтите да у Веда нумерологији дан почиње са изласком сунца па ако сте рођени ујутро пре изласка сунца онда вам први број није 5 већ четири. Сада по истој формули, наравно рачунајући и слова, израчунајте кармички број вашег аутомобила. Ако је  4 онда је идеалан. Наравно, препоручујемо да искористите неки од лако доступних калкулатора онлајн и да израчунате вредности.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Зашто уопште израчунавамо наше „срећне бројеве“? Зато да спречимо нежељене последице и било коју врсту нежељеног дејства! И јасно је, нема можда важнијег усклађивања од синхронизације са бројевима вашег аутомобила који може да вам пружи много задовољства, олакша свакодневни живот, али може да буде и „темпирана бомба“… Појединци то решавају тако што се труде да на таблицама имају бројеве „7878“, „8888“, “9999“ и „4000“ и слично. Ипак, у реалном свету је јасно да је важније да имате усклађен број таблица са својим личним кармичким бројем. Зато је важно да прво изаберете број таблице (уколико вам на регистрацији не дају да изаберете неки број, увек можете да доплатите и добијете персонализовану таблицу).

Да мало погледамо шта који број у ствари значи.

Нула није везана ни са једном планетом, али може да вам значајно измени живот. Нажалост, постоји опасност и да та промена не буде позитивна.

Бројка 1 „припада“ сунцу. Добра је за рад у јавним службама, али може негативно да утиче на ваш его.

Број 2 је „месец“ и гарантује да ћете често путовати. Понекад може да изазове мање инциденте.

Број 3 је планета „Јупитер“. Идеалан је за оне који се на пример баве консултанстким услугама и сличним пословима. И он знатно утиче на повећање ега.

Раху је једна од две планете које се не виде према Ведама, није пријатељ ни Сунца, ни Месеца, али му припада број 4. Он ће вас обогатити, али може да вас наведе и на погрешне одлуке у животу.

Меркур је број 5. Идеалан је за бизнис, али често не дозвољава да уживате у тим плодовима.

Иза броја 6 „крије“ се планета Венера. Идеалан је за креативне људе, али често зна и да их узнемири.

Кету је друга невидљива планета на небу, а број је 7. Те особе се често одлучују да путују до неких манастира, светих места, али често и кубуре са новцем.

Сатурн, број 8, ће помоћи да учините многе људе богатијима, увек ћете биту веома запослени, заузети.

Стигосмо и до броја Раху Кету, Марса. Помаже вам да брзо доносите одлуке али и да често, додуше са малим последицама, грешите. Има и неколико бројева који имају негативан утицај који може да проузрокује бројне проблеме. Тако на пример, ако вам је лични број 6 морате да пазите да број карме таблица вашег аутомобила никако не буде 1 или 9!

И за крај погледајте која слова абецеде припадају којем броју. Тако ћете лако одредити потребне кармичке бројеве, али остаје и препорука да се обратите за помоћ свом нумерологу.

AIJQY = 1, CGLS = 3, BKR = 2, EHNX = 5, DMT = 4, UVW = 6, FP = 8, OZ = 7

Фото:Промо

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.