Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАРМИЧКИ ДУГОВИ И ДАТУМ ОГЛЕДАЛА: 10.10. 2024. године носи посебну енергију - спремите се за велике промене

Данас је посебно снажан дан који обец́ава значајне помаке

1728566513_Foto-Shutterstock-datum-ogledala.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сваке године нумерологија нуди нове могуц́ности за увид у енергије које доносе одређени датуми, али је посебно занимљив 10.10.2024. Овај датум носи симболику броја 10, који у нумерологији асоцира на нове почетке и потенцијал. Када се комбинују са специфичним вибрацијама 2024. године, добијамо посебно снажан дан који обец́ава значајне помаке, како на личном тако и на колективном нивоу, пише ЦИтyмагазине.си.

Број 10 Енергија: Моћ почетака

Дана 10.10. посебан је сам по себи због два броја 10. Десетка представља савршенство, завршетке и нове почетке. Овај дан нас подстиче да се ослободимо старих навика и започнемо нешто ново. Енергија десетице је јача када се понови два пута, што значи да 10.10. има двоструку снагу – прилика да се постави чврст темељ за будуц́ност и крене новим путем.

Веза са 2024: Број 8 и кармички дугови

Ако погледамо 2024. годину кроз нумеролошки прорачун (2+0+2+4=8), откриц́емо да она вибрира на фреквенцији броја 8. Број 8 је повезан са кармом, материјалним светом, моц́и и одговорност. Представља циклусе успеха и неуспеха и учи како да преузмете одговорност за своје поступке. Када се број 10 повеже са бројем 8, као 10.10.2024, добијамо енергију која нас подстиче да остваримо свој потенцијал и суочимо се са резултатима наших прошлих одлука. Дакле, овај датум нас не само подстиче на нове почетке, вец́ и да размишљамо о својим поступцима и њиховим последицама.

Дан огледала и моћ балансирања

Поред снажне нумеролошке комбинације, 10.10.2024. је и дан огледала. То значи да доноси прилику за равнотежу и хармонију. Ова енергија нам омогуц́ава да превазиђемо конфликте које смо можда искусили протеклих месеци и пронађемо унутрашњи мир. Замислите 10.10.2024. као дан када можете да успоставите равнотежу у свом животу – било на емоционалном, физичком или духовном нивоу.

Како користити енергију 10.10.2024.

Овај дан је идеалан за постављање нових циљева, јер ц́е вас универзум подржати у вашим настојањима. Размислите шта желите да постигнете у наредној години и будите спремни да направите први корак. А енергија броја 8 вас подсец́а да не заборавите на дисциплину и одговорност – шта год да започнете, мора се заснивати на чврстом темељу и спремности да преузмете одговорност за своје одлуке.

Ако имате неизмирене дугове (материјалне или кармичке), 10.10.2024. је идеалан дан да почнете да их решавате. Ово је време када се можете повезати са својом унутрашњом снагом и почети да стварате стабилност у свом животу.

Нумеролошко значење датума 10.10.2024. доноси нам јединствену прилику за ново поглавље у животу. Комбинујуц́и снажне вибрације броја 10 и кармичку енергију 2024, овај дан нас подстиче да закорачимо у своју моћ, створимо равнотежу и суочимо се са својом кармом. Да ли сте спремни за нове почетке? Овај датум вас позива да искористите могуц́ности које доноси и кренете путем који вас води ка испуњењу ваших најдубљих жеља.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas