Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АКО ВАС НЕКИ БРОЈ "ПРОГАЊА": Нумерологија открива како вам универзум нам даје одређене знакове

Случајност појављивања бројева није само случајност.

1720265885_shutterstock_1511661947.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Нумерологија нам помаже да разумемо свет који нас окружује. Свет нам говори шапатом, али због ритма савременог живота не примећују сви знаке које нам даје. А посебно често, поруке се преносе преко бројева, јер је свет око нас препун бројева: свакога дана видимо бројеве аутомобила и кућа, бројеве на картама, казаљке на сату.

Ако сте мислили да су честе подударности бројева у одређеном тренутку вашег живота само интересантна случајност, преварили сте се. Можете то звати како хоћете: шифроване поруке виших сила, знаци, поруке, упозорења анђела чувара... Али суштина се не мења – такве случајности не треба занемарити. Према нумерологији, ако вас одређени број прогања, то нешто значи. Такође, можте да откријете који је број ваше душе.

1

Један је почетак сваке акције у животу. Комбинације са њим су тајна порука да вас универзум чује и да ће вам ускоро помоћи. Најважније је имати стрпљења и чекати посебан тренутак. Слушајте глас разума и не поступајте брзоплето. Будите опрезни, не кршите правила и законе, тада ће вас више силе заштитити. Редовно појављивање броја 11, посебно ако се појављује више од два пута заредом, могу указивати на кармичке задатке које треба завршити. Оно што вас мучи је неизбежно и шаље се као животна лекција која ће се понављати док је не научите.

2

Двојка значи двоструки исход - ситуација може бити или успешна или неповољна, па одмерите своје одлуке. Комбинације бројева 22, 222 или 2222 указују на важну идеју која ће ускоро играти кључну улогу. Нарочито се ове фигуре могу показати научницима, геолозима, археолозима, писцима или уметницима. Када видите наговештај од свог анђела чувара који садржи двојке, будите опрезни и не јурите опасним путем.

3

Сматра се бројем креативности. У сваком случају, ово је чин стварања. Комбинација 33 ће бити посебно пожељна за људе који сањају да имају децу, јер значи нови додатак у породици. Видети велики број тројки, било самостално или у комбинацији са другим бројевима, значи срећу. Жеља се може остварити врло брзо и лако. Три значи и неочекивану подршку споља, помоћ пријатеља и рођака и учешће ментора.

4

Симбол стабилности и самопоуздања. Комбинације 44, 444 или 4444 значе напоре које ћете морати уложити да бисте постигли оно што желите. Али немојте мислити да ће ваш рад остати непримећен. Чврсто сте заштићени небом и заслужили сте свој положај. Све спољне претње ће вас заобићи. Поготово ако и некога узмете под своје. Што више ресурса имате, то активније треба да их делите са другим људима, јер само то ће вас учинити истински срећним.

5

Има нестабилну енергију, знак је кретања, тежње напред. С једне стране, овај број значи снажну жељу за растом и развојем, али поновљени број пет гура човека у авантуре и чини радње импулсивним и брзоплетим. А што више петица буде, страсти ће се више распламсати и грешке ће се чешће дешавати. Комбинације 55, 555 или 5555 могу значити брзе промене у породици и каријери, трансформацију околине и унутрашњег света, велику жељу за променом тренутног стања па чак и револуционарни дух. Што више бројева, то ће покретачка снага бити јача, али запамтите да све има своју цену. Немојте журити да се одрекнете онога што имате у потрази за илузорном срећом.

6

Знак пацифизма - број помаже да се склопи мир и оконча сукоб. Комбинације 66 и 6666 позивају на обраћање пажње на духовне вредности и подизање изнад свакодневних питања. Супротно популарном веровању, број 6 и његове комбинације представљају духовни раст и менторство. Ако видите ове бројке, али су далеко од великих ствари, сматрајте их упозорењем: ако се не опаметите и не кренете путем исправљања, биће невоље. Време је да ускладимо потребе тела и душе.

7

Показује да ће особа ускоро постићи своје циљеве, а постизање заслужених резултата је близу. Комбинације 77, 777 или 7777 пружиће снажну подршку у најтежем тренутку, када је човек у очају и свом снагом тражи неки знак одозго. Многи људи сматрају седам магичним бројем и намерно се окружују комбинацијама које садрже овај број. И са добрим разлогом: седам приближава чуда и говори о њиховој неизбежности - није важно да ли сте спремни за њих или не.

8

Даје човеку енергију, даје одличну интуицију и изванредне способности, помаже у тешким ситуацијама. Комбинације 88, 888 или8888 може указивати на неочекиване финансијске добитке и велики успех у послу. Али ако сте непажљиви и немарни са тим новцем или успехом, он ће нестати исто тако брзо као што је дошао. Зато покушајте да контролишете своју потрошњу и избегавајте импулсивне куповине. Али број осам или симбол бесконачности окренут на страну треба тумачити као потребу за унутрашњом анализом - збуњени сте, ходате у круг и не видите излаз. Не хватајте се за помоћнике, већ размислите својом главом и покушајте да сагледате проблематично питање споља.

9

Број је подмукао. Девет акумулира енергију других бројева и може створити осећај да се не разликујете од других. С једне стране, скромност је добар квалитет. Али они који желе да имају успешну каријеру или постигну много у животу тешко ће сузбити своје амбиције. Зато се јављају комбинације 99, 999 и 9999. Оне служе као упозорење да треба на време стати и прихватити пораз, умерити свој понос и покорити се околностима. Понос може изазвати бес, што отежава јасно размишљање. Стога, ако почнете да се састајете са деветкама, покушајте да се смирите и понашајте се резервисаније према другима.

0

Симбол бесконачности. Даје снагу и енергију, а такође оличава саму суштину вечности. Две нуле значе да сте на правом путу и да је сама судбина усмерена у правом смеру, немојте стати. Комбинација 000 је сигуран знак да сте вољени, а 00:00 може значити и логичан завршетак животне фазе и време испуњења жеља. Нула је истовремено празна и затворен круг, па обратите пажњу на комбинације простих бројева и нуле. Посебно двоструке.

Комбинације бројева

01 значи паузу, слушање недавних мисли и одлука. 10 значи да морате бити одлучнији и храбрији.
02 је неочекивани позив на састанак, а 20 обећава исплативе преговоре.
03 обећава романтичну авантуру, 30 - датум ће бити неуспешан.
04 предсказује колапс илузија, 40 - скините ружичасте наочаре, можда ћете бити преварени.
05 узмите као упозорење да се против вас плету интриге, 50 говори о победи и скором тријумфу.
06 представља састанак са старим пријатељем, 60 - могући сукоби са неким блиским без ваше кривице.
07 странац ће помоћи, 70 - мораћете сами да помогнете другима, и то сасвим озбиљно. То такође може значити проналазак, благо или повратак нечега изгубљеног.
08 срећа је на вашој страни, 80 - будите мирни и одморите се од гужве.
09 или 90 може значити да је неко љубоморан на ваше богатство, успех или позицију, па наставите да будете опрезни.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas