Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗВЕЗДЕ НАВИЈАЈУ ЗА ЊИХ: 3 хороскопска знака побеђују све изазове 24. октобра 2024

Астролошки спасилац Месец насупрот Плутону у четвртак им даје важне животне лекције. Ако им је нешто било на путу, ту препреку су видели као изазов вредан труда - 3 хороскопска знака побеђују све изазове 24. октобра 2024.

1729776589_620dbd4fee3e6014d3403da783ae721435f2e72b.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће 3 хороскопска знака победити све изазове 24. октобра 2024. Они се издижу изнад веома тешких проблема који су изгледали као да ће их сломити и скренути их са пута.

Али данас није тај дан.

Астролошки спасилац Месец насупрот Плутону у четвртак им даје важне животне лекције. Ако им је нешто било на путу, ту препреку су видели као изазов вредан свог времена и труда. Одбациће своју навику и уздићи се изнад.

Бик, Девица и Шкорпија су та 3 хороскопска знака. Сваки ће деловати на основу моћи која им је дата и прихватањем изазова за који су у једном тренутку мислили да ће их надмашити. А на крају ће однети победу.
Они су шампиони.

Бик


Месец насупрот Плутона ће се показати као један од бољих транзита док будете издизали изнад изазова који се не тичу никога. Четвртак не само да показује свету од чега сте направљени, већ вам показује и да је ваш хороскопски знак јак колико верујете да јесте. То се преноси и на начин на који водите посао. Имате нешто на уму и дуго сте се суздржавали јер нисте мислили да то можете да доживите, а ипак вам хороскоп показује да можете да се издигнете изнад изазова. Потпуно сте способни да радите оно што желите. Живот је тежак, али може постати бољи чим то препознате. И лакши.

Девица


Ако ће у овој вашој причи бити јунака, онда сте сигурно ви кандидат за главног јунака. Осећате се као да је ваш живот сајам тешких изазова, а они су у прошлости извуку најбоље из вас. Ви сте под утицајем Месеца насупрот Плутона, тако да ћете се издићи и сада. Хороскоп за четвртак вам показује да нема назад. Плутон је планета трансформације и промена, а када је насупрот Месецу, то значи да су за све који осете његов утицај резултати спектакуларни. У четвртак ћете савладати препреке и суочити се са изазовима који су пред вама. Ваш изазов је био страх, али превазићи ћете га да бисте наставили даље у животу и пронашли себе.

Шкорпија


Ако се појави изазов, ви ћете то схватити као шансу за раст. Чекали сте знак када би требало да направите потез, а да вам прилика покуца на врата. Спутавали сте се да будете срећнија особа него што знате да можете бити толико дуго да вам је то постала навика. Затворили сте себе без разлога и време је да се поново оживите. Такође је време да се уздигнете изнад тешких изазова, тако да морате да почнете да обнављате своје самопоуздање. Ако вам нешто може помоћи у томе, то је Месец насупрот Плутона. Овај транзит вас враћа на место возача и усмерава ваш хороскопски знак ка успеху. Победа је ваша.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas