Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 4. ДО 6. ОКТОБРА 2024. ГОДИНЕ: Рибе ће морати да покажу своја осећања, а Шкорпије важан разговор са члановима породице

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 4. до 6. октобра 2024!

1728053230_shutterstock_2474909415.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Викенд хороскоп за период од 4. до 6. октобра 2024. откр ива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој.

Ован

Викенд хороскоп за период од 4. до 6. октобра 2024. каже да је ово идеално време за романтичне тренутке. Искористите слободне дане да се повежете с партнером. Поведите се за интуицијом у породичним разговорима, биће вам лакше да пронађете заједнички језик. Проведите време напољу, у природи. То ће вас зближити и освежити. Посветите се физичкој активности. Вежбе ће вас напунити енергијом.

Бик

Склони сте сентименталности. Изненадите партнера малим гестом пажње. Покушајте да разјасните несугласице с члановима породице, отворен разговор може донети мир. Уживајте у опуштању код куће. Филмски маратон би био савршена идеја. Пазите на исхрану. Здраве грицкалице ће вам дати енергију без гриже савести и страха од килограма, саветује викенд хороскоп од 4. до 6. октобра 2024.

Близанци

Комуникација је кључ у вашој емотивној вези. Разговарајте с партнером о својим осећањима. Организујте породично окупљање, сви ће уживати у заједничком времену. Истражите нова места или активности на отовреном. Излет у михољско лето био би освежавајућ. Фокусирајте се на ментално здравље. Медитација или књиге могу помоћи, саветује викенд хороскоп од 4. до 6. октобра 2024.

Рак

Викенд хороскоп за период од 4. до 6. октобра предвиђа да би показивање емоција могло да вам донесе блискост. Не бојте се да отворено причате. Посветите време старијим члановима породице - ваша пажња ће значити родитељима. Опуштајућа купка или спа викенд би били одличан избор. Водите рачуна о хидратацији, вода је кључна за вашу енергију. Скувајте неку здравију ђаконију, расту вам килограми.

Лав

Покажите своју страст. Романтична вечера доноси узбуђење и вама и партнеру. Окупите чланове породице за заједничку активност, а друштвене игре могу вам днети забаву и зближити вас. Испланирајте нешто креативно, попут сликања или плеса. Посветите се спорту или физичким активностима. Енергија ће вас покренути, саветује викенд хороскоп од 4. до 6. октобра 2024. Пробајте да не размишљате о послу и да нбе проверавате мејл.

Девица

Звучи као савет који бисте ви дали сами себи, али: приступите вези практично. Помозите партнеру у нечему што му је потребо. Каа је реч о вашим укућанима, организација и планирање су кључни. Учините викенд незаборавним, идите на планинску шетњу или вожњу бродићем. Ослободите се стреса кроз релаксацију и вежбе дисања. Фокусирајте се на здраву исхрану, на оброк пун витамина, саветује викенд хороскоп од 4. до 6. октобра 2024.

Вага

Љубавна хармонија је на видику. Увек је добро кад уложите труд у однос који вам је важан. Заједнички тренуци могу да вам донесу радост. Планирајте породичне игрице. Искористите време за уметност или музику, филм... Пријаће вам се што опушта и инспирише. Пронађите равнотежу у физичкој активности и релаксацији, саветује викенд хороскоп од 4. до 6. октобра 2024. Позовите пријатеља у невољи.

Шкорпија

Викенд хороскоп за период од 4. до 6. октобра 2024. предвиђа да су страствени тренуци и те како могући. Покажите своја осећања без устручавања. Разговарајте отворено са члановима породице, са родитељима и децом. Приступите решавању проблема заједно. Михољско лето је створено за шумску авантуру - излет у природу може донети узбуђење. Интензивне вежбе ће вам помоћи да се ослободите стреса.

Стрелац

Ослоните се на хумор у вези. Заједничко смејање учврстиће вашу повезаност. Поведите се за својим интересовањима, породична активност може бити занимљива. Путовање, чак и кратко, може донети узбуђење и нове перспективе. Истражујте нове спортове или хобије, а боравак у башти донео би срећу вашем бићу. То би могло да вас одржи активним и здравим, саветује викенд хороскоп од 4. до 6. октобра 2024.

Јарац

Стабилност у вези донеће вам потребан мир. Фокусирајте се на дугорочне планове, па не би било лоше да резервишете новогодишње путовање удвоје. Помоћ у кућним пословима може побољшати атмосферу код куће. Уживајте у тишини и миру свог дома. Књига и неко фино пиће биће савршени. Правилна исхрана и рутина вежбања ће вас оснажити, а сређивање куће рашчистити мисли, саветује викенд хороскоп од 4. до 6. октобра 2024.

Водолија

Према викенд хороскопу од 4. до 6. октобра 2024. биће ово дани за славље и љубавни маратон. Оригиналност и креативност у вези донеће узбуђење. Испробајте нешто ново у јавности и у соби. Заједнички пројекти могу зближити чланове породице. Ослободите се стреса кроз уметничке активности или медитацију. Проведите време напољу, природа и вода ће вас напунити енергијом. Искористите лепе јесење дане.

Рибе

Емоције и страсти у вама дивљају, па покажите своја осећања партнеру. Разговори с породицом су за вас лековити и дају вам подршку. Отворите се за њихове савете. Опуштање уз музику, филмове или сериије биће савршено. Водите рачуна о менталном здрављу; медитација или јога су добар избор, а најбоље је читање књиге на свежем ваздуху, саветује викенд хороскоп за период од 4. до 6. октобра 2024.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas