Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викенд хороскоп од 23. до 25. августа 2024: Овна ће неко гурнути у други план, за Јарца стижу дани радости

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 16. до 18. августа 2024

1724398009_e56d1fc82a912961d93cdf32d8c5b4e4e1063896.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Викенд хороскоп за период од 23. до 25. августа откива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој.
Овај викенд бћеи посебан, имаћемо коњункцију Месеца и Урана, што ће изузетно позитивно утицати на Бика, а неки хороскопски знаци ће открити да немају челичне нерве, па је боље да буду опрезни јер ће им судбина бацити препреке на пут.

Ован

Викенд хороскоп за период од 23. до 25. августа 2024. године предвиђа велику љубавну драму. Претвараћете се да сте равнодушни, али ће се у стварности осећати прилично увређени партнеровим понашањем. Он ће покушати да вас гурне у други план по сваку цену, што вам се не допада. Зато ћете се трудити да по сваку цену привучете пажњу, а то ће нажалост резултирати великим стресом. Искрен разговор с партнером може донети јасноћу. Слободни ће имати прилику за узбудљиве романтичне сусрете. Преузмите лидерство у породичним питањима и Усмерите се на заједничке циљеве и активности.Будите активни, физичка активност ће вам пријати.

Бик

Коњункција Месеца и Урана изузетно позитивно утиче на вас и почињете гледате на свет кроз ружичасте наочаре, па ћете пронаћи огромну мотивацију да будете веома активни. Важно је да сада почнете да спроводите своје планове. Идеално време за јачање љубвне везе кроз заједничке активности. Ако сте слободни, будите искрени у својим намерама. Проведите време у природи или у неком опуштајућим окружењима. Брините о свом физичком здрављу кроз правилну исхрану и релаксацију, саветује викенд хороскоп 23. до 25. августа 2024..

Близанци

Викенд хороскоп саветује да уживате у друштву и комуникацији; могуће је ново познанство са особама које ће на вас деловати освежавајуће и које ће вас инспирисати. Разјасните несугласице са рођацима и проведите квалитетно време с породицом. Могли бисте се  наћи у улози посредника. Укључите се у друштвене активности и организоване хуманитарне догађаје. Планирајте излете с пријатељима или учествујте у интелектуалним расправама. Посветите пажњу менталном здрављу кроз друштвене контакте и комуникацију.

Рак

Викенд хороскоп за период од 23. до 25. августа 2024. предлаже вам да се фокусирате на емотивну блискост и подршку партнеру. Ако сте слободни, тражите емоционалну сигурност од људи које познајете. Уживате у сттварању топлог и ушушканог пороичног окружења. Ићи ћете на заједничке активности које јачају везе. Фокусирајте се на све оно што вас емотивно испуњава. Можда ћете желети и да проведете време с пријатељима на чамцу или да се посветите неком новом екстремном спорту. Посветите се здрављу, одмарајте се, шетајте се и пронађите мир.

Лав

Ваша сезона је завршена и сада ћете се суочити са суровом реалношћу. Време је да поново почнете да размишљате о стварном животу, а то може бити заиста стресно. Морате да се припреми за игру нерава и налет негативних емоција који ће завладати вашим животом у наредним данима. Ако научите да се носите са тим, поново ћете дочекати сунчеве зраке после викенда. У супротном, и наредне седмице ће бити тешке. Страст и сукоби ће обележити вашу везу. Ипак, енергија и виталност су вам на високом нивоу, па је искористите за интензивне физичке активности, саветује викенд хороскоп.

Девица

Ваша сезона почиње, па вреди је искористити максимално. Схватићете да треба да скупите храброст ако желите да постигнете оно што желите. Време је да на неке ствари сагледате оптимистички и истовремено пронађете њихову бољу страну. То ће вас натерати да поново поверујете у сопствене способности и учините први корак ка успеху, саветује викенд хороскоп од 23. до 25. августа 2024. Покушајте да се опустите и не будете превише аналитични. Пронађите привлачност у некоме ко је другачији од вас. А нађите и равнотежу између породичних обавеза и личних потреба. Проведите викенд у весељу и унапредите своје опште здравље.

Вага

Овога викенда вама следују хармонични односи и дубљи разговори с партнером. Слободни, ваш шарм може привући занимљиве и наочите особе. Решавајте несугласице мирним путем и организујте заједничке и романтичне активности с партнером. Потребна вам је равнотежа и хармонија у породичним односима. Уживаете у тишии, у свему што је мирно и може да вам донесе равнотежу. Укључите се у уметничке или креативне грпе, идите на курс кермике... смо нешто радите рукама. То је важно и за ваше ментално здрављу. не претерујте с храном и алкохолом, саветује викенд хороскопод 23. до 25. августа 2024.

Шкорпија

Викенд хороскоп за период од 23. до 25. августа 2024. каже да авс чекау интензивни емотивни тренуци у вези или нови изазови у романтичним односима. Дубље повезивање са особом која вас изазива и провоцира. Интензивни породични односи и прилика да се испричате и дубље повежете. Будите отворени за искрен разговор и разумевање. Посветите се читању, цвећу, хобијима. Можете се упустити у интроспекцију или истраживање нових вештина. Освежите своје физичко стање кроз активности које вам доносе задовољство и унутрашњу снагу. Пливање, веслање, роњењ... све је то за вас.

Стрелац

Овога викенда осетићете кајање. Почећете да кривите себе за нешто што се догодило пре извесног времена, али ћете тек сада видети последице својих поступака. Морате да прогутате горчину пораза и да признате, пре свега себи, да сте погрешили. Ако се посипате пепелом по глави и одлучите да се извините, може бити сигурни да ће ваш труд бити награђен, али тек после викенда. Спонтаност и авантура у љубави су наглашени. Слободни могу имати узбудљиве романтичне могућности. Савршен тренутак за породичне авантуре или путовања.  Активности на отвореном вам доносе енергију и боље здравље, саветује викенд хороскоп од 23. до 25. августа 2024.

Јарац

Коначно ћете пронаћи смисао - после дужег тражења. Иако још нећете моћи у потпуности да стекне оптимизам, овог викенда ће доћи тренутак прелома и пронаћи ћете светло на крају тунела. Захваљујући томе, ови дани ће за вас бити дивни и изузетно радосни. Пунићете се овом позитивном енергијом дуже време. Разговарајте о дугорочним циљевима у емотивној вези. А размишљајте и о породичним плановима и циљевима. Уживајте у радости и не заборавите на здравље и физичку активност, саветује викенд хороскоп од 23. до 25. августа 2024.

Водолија

Према викенд хороскопу, вама је потребна слобода. Можда ћете осећати потребу за више простора у вези. Могућа су нова познанства кроз хобије и разна интересовања. Будите флексибилни и отворени за нове идеје у породичним односима. Можете се суочити са необичним ситуацијама. Посветићете се и промени распорда у кући и новим модним идејама. Пронађите необичне и узбудљиве начине за опуштање. Пријају вам интелектуални разговори и необичне активности. Идите на масажу и у спа.

Рибе

Викенд хороскоп за период од 23. до 25. августа 2024. предвиђа романтична маштања и емоционалну повезаност с партнером. Речју, страствени викнд. Слободни ће пронаћи инспирацију и дубоку повезаност са неким новм. Уживаћете у породичном окупљању. Проведите време са најближима и покажите подршку. Фокусирајте се на маштовите и креативне активности. Проведите време у неком уметничком догађају који вас инспирише. Осетљиво ментално здравље, потребан вам је рестарт.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas