Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викенд хороскоп од 18. до 20. октобра 2024: Кога чека љубавни и филмски маратон

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 18. до 20. октобра 2024!

1729252191_shutterstock_2393327709.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Викенд хороскоп за период од 18. до 20. октобра 2024. открива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој.

Ован
Викенд хороскоп за период од 18. до 20. октобра 2024. предвиђа да ће вам крај недеље почети напетошћу, посебно у професионалним и личним односима. На површину излазе стари сукоби. Међутим, немојте журити да делујете, боље је да будете дипломата. Већ у суботу ситуација ће се поправити и биће прилике за конструктиван дијалог и успостављање романтичних односа с партнером. Проведите више времена са вољенима, то ће вам донети хармонију. У недељу вас очекују позитивна финансијска изненађења.

Бик
Крај недеље може бити веома тежак што се тиче емоција и личних односа. Немојте се препустити импулсивности и агресији. Већ у суботу почињу позитивне промене, посебно у креативности и комуникацији с најмилијима. Могућа су нова романтична познанства или побољшање постојећих веза. Слободан дан ће вам донети  јасноћу у вези каријере. На крају недеље покушајте да се опустите и обратите пажњу на здравље, избегавајте непотребан стрес, саветује викенд хороскоп од 18. до 20. октобра 2024. 

Близанци
У петак би требало да будете опрезни у сукобима на послу и да избегавате тешке речи. Али у суботу почиње побољшање. Партнер ће вам помоћи да успоставите боље односе с фамилијом. Појачаће вашу жељу да се докажете у тиму или учествујете у неком важном пројекту. Крајем недеље могућа су успешна решења финансијских питања. Будите отворени за нове могућности и не плашите се да одете даље од уобичајеног.

Рак
Викенд хороскоп за период од 18. до 20. октобра предвиђа да бисте на самом крају недеље могли да осетите јак притисак везан за посао или у породици. Тренутно су вам појачане емоције, па будите спремни да се стари проблеми поново појаве. Већ у недељу лични односи ће почети да се поправљају. Добро време за романтику и јачање пријатељстава. Имаћете прилике за решавање старих питања у вези са кућним и породичним стварима.

Лав
Овај викенд почеће великим тензијама на пољу посла, посебно 18. октобра. Покушајте да не улазите у сукобе и поступајте дипломатски. Већ у суботу осетићете прилив енергије, посебно у креативним и романтичним пословима. Имаћете могућност за путовање или пак образовање. Покушајте да више пажње посветите личним и кућним пројектима. Ово је време када можете да поставите темеље за будући успех, саветује викенд хороскоп од 18. до 20. октобра 2024. 

Девица
Последњег дана седмице можете се суочити са потешкоћама у финансијским или пословним стварима. Међутим, атмосфера ће се до краја дана побољшати: појавиће се нове могућности на послу, побољшање односа са колегама и материјалне ситуације. Кад је реч о финансијама, поглед на ситуацију ће вам се необично искристалисати, јасно видите решења. У суботу покушајте да се више одмарате и обратите пажњу на здравље. Добро време за планирање дугорочних пројеката, каже викенд хороскоп од 18. до 20. октобра 2024.

Вага
Крајем недеље могуће су потешкоће како у личним тако и у пословним односима. Не би требало да улазите у сукобе, јер је мало вероватно да ће се све решити после олује. Од суботе ћа вам звезде помоћи да успоставите хармонију и створите чврсте односе. Стижу вам важне промене у партнерском или породичном животу. У недељу могућ је успех у неким финансијским трансакцијама. Не пропустите прилику да се одморите и наспавате, саветује викенд хороскопод 18. до 20. октобра 2024.

Шкорпија
Викенд хороскоп за период од 18. до 20. октобра 2024. предвиђа ћете на самом крају недеље имати стресне тренутке на послу, па ћете целу седмицу дуго памтити по потешкоћама. Ипак, од суботе стиже време за инспирацију и унапређење односа с партнером. Успећете да завршите старе пројекте и започнете нове у дому, кречење и слични радови нису искључени. У недељу очекујте позитивне промене у личном животу. Покушајте да се одморите.

Стрелац
На карју недеље могли би да настану сукоби или тензије у односима са родитељима и децом. Важно је да не будете агресивни с партнером и да нађете компромисе. У суботу стиже хармонија у романтичне и пријатељске односе. Добићете инспирацију за креативне пројекте и лични живот. У недељу ћете осетити налет оптимизма и енергије. То је добро време за нове почетке и креирање дугорочних планова, предвиђа викенд хороскоп од 18. до 20. октобра 2024.

Јарац
Тешкоће у породичним односима или пословима са некретнинама нећете моћи да избегнете, посебно у петак. Не доносите импулсивне одлуке, посебно 18. октобра. Већ од суботе ситуација ће почети да се поправља, а ви ћете моћи да нађете компромисе. Звезде доносе јасноћу у кућним и породичним стварима. У недељу очекујте позитивне промене у личним односима или пословима. Покушајте да нађете времена за одмор, саветује викенд хороскоп од 18. до 20. октобра 2024.

Водолија
Према викенд хороскопу од 18. до 20. октобра 2024, напетост у комуникацији или учењу може да учини да изгледате суморно и тешко у очима других. Могући су сукоби са вољеним људима. Успећете да пронађете излаз из тешких ситуација и разјасните односе кроз искрене разговоре. У суботу и недељу стижу хармонични односи са ближњима, а у недељу очекујте позитивне промене у љубави. Будите отворени за нове идеје и могућности.

Рибе
Крајем седмице могуће су потешкоће у финансијском сектору. Покушајте да избегнете сукобе и непотребне трошкове, јер неће бити лако да попуните буџет. Већ у суботу вам се отвара могућност за побољшање ситуације у дому. У недељу су могући успешни договори с фамилијом или важне финансијске одлуке. Добар је тренутак да размислите о дугорочним плановима с партнером. У то име ћете приредити љубавно-филмски маратон, каже викенд хороскоп за период од 18. до 20. октобра 2024.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas