Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС ВЕНЕРА УЛАЗИ У ВАГУ! 3 хороскопска знака ће имати судбински сусрет до 23. септембра

Венера, планета љубави, улази 29. августа у Вагу, где ће се задржати до 23. септембра. Овај астролошки аспекат ће снажно утицати на све знакове, посебно на Ваге, Водолије и Близанце.

1724853707_8dcd04cc87ab0fce0c86f234ffa3981830a86b66.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Како Венера прелази у Вагу 29. августа, енергија се помера ка шарму, елеганцији и фокусу на хармоничне односе. Овај период повећава природну привлачност и друштвену грациозност, чинећи интеракције пријатнијим и привлачнијим.

Уравнотежени односи

Они на које утиче овај транзит ће вероватно искусити повећану привлачност за друге, захваљујући свом шарму, добром изгледу и љубазној природи. Венера у Ваги наглашава важност смислених и уравнотежених односа, како друштвених тако и романтичних, за опште благостање и емоционално здравље.

Жеља за хармонијом и равнотежом је јака током овог периода, посебно у романтичним везама. Иако постоји природна склоност ка наклоности и романтици, ово нису једини фактори који се сматрају битним за испуњено партнерство. Интелектуална компатибилност, друштвена грациозност и дружење су подједнако важни.

Они на које утиче Венера у Ваги траже партнере који могу да обезбеде добро заокружену везу, цене мир и избегавају сукобе. Овај транзит подстиче опуштен и лагодан приступ односима, са снажном аверзијом према раздору или напетости.

Венера у аспекту са Плутоном

Како Венера улази у Вагу 29. августа и формира тригон са Плутоном на 0° Водолије, ово поравнање доноси дубоку и трансформативну енергију у односе и личне вредности. Хармонични аспект тригона између Венере, планете љубави и лепоте, и Плутона, планете трансформације и дубоких психолошких процеса, ствара моћну прилику за продубљивање емоционалних веза и разумевање скривених аспеката себе и других.

Овај тригон Венера - Плутон појачава интензитет осећања и жеља, што га чини временом када су површни односи или интеракције мање задовољавајући. Уместо тога, постоји снажна привлачност ка аутентичним, смисленим везама које нуде дубину и интимност. Овај утицај може помоћи појединцима да открију суштинске проблеме у односима којима се треба позабавити, подстичући искренији и транспарентнији стил комуникације. То је период у којем је површина мање важна од онога што лежи испод, подстичући нас да истражимо праве мотивације и емоционалне дубине у нашим односима.

Трансформација

Трансформативна моћ Плутона у комбинацији са дипломатском природом Венере у Ваги која тражи равнотежу чини ово идеално време за значајне промене у односима. Може да каналише дубоке промене, као што је зарастање прошлих емоционалних рана или јачање веза кроз заједничке изазове и дубље разумевање. За неке, овај аспект може да изазове снажну привлачност или сусрет са неким ко дубоко утиче на њихов живот, гурајући их да истраже нове димензије љубави и интимности.

4. септембра, Венера у опозицији са Северним чвором у Овну, наглашава потребу да се уравнотеже личне жеље са потребама других. Овај аспект може донети изазове у односима, посебно око питања независности у односу на партнерство. Можда је време да се суочите и решите све неравнотеже, обезбеђујући да се односи подржавају и негују, а не ограничавају.

Венера и Јупитер

Крећући се напред, 15. септембра, Венера на 20° Вага у тригону са Јупитером на 20° Близанаца. Ово је веома повољан аспект, који уноси оптимизам, радост и експанзивну енергију у односе и друштвене интеракције. Ово је дивно време за романтику, дружење и унапређење постојећих веза. Овај аспект подстиче великодушност и позитиван поглед, олакшавајући привлачење среће и хармоничних веза.

Коначно, 16. септембра, Венера на 22° Вага се супротставља, прави опозицију са Хироном на 22° Овна. Овај аспект може покренути теме оздрављења и рањивости у односима. Можда је време да се позабавите ранама из прошлости или несигурностима, омогућавајући дубље разумевање и емпатију. Иако ово може бити изазован аспект, нуди прилику за раст и исцељење у односима, подстичући саосећајнију и подржавајућу динамику.

Венера у Ваги ставља фокус на хармонију, лепоту и уравнотежене односе. Време је за уживање у друштвеним интеракцијама, продубљивање веза и тражење партнерстава која нуде интелектуално, социјално и емоционално испуњење.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas