Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ СЛОВЕНСКИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР: Стижу велике промене које ће погодити све знакове

Сазнајте шта вас чека у септембру 2024. године према хороскопу који се сматра најтачнијим

1725354898_1711886433_Foto-Profimedia-slovenski-horoskop.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Словенски хороскоп, који су користили наши преци, сматра се најтачнијим хороскопом! Пронађите своју годину рођења и сазнајте шта вас чека у септембру 2024. године!

Јелен
Године рођења: 1944, 1960, 1976, 1992, 2008.

Очекујте велике промене у каријери. При томе, боље је да их сами покренете, него да чекате да се све деси само од себе, па ћете имати мање могућности. Вероватно ће доћи до пада прихода због разлога ван ваше контроле. Не занемарујте здравствене проблеме. Неки проблем из прошлости коначно ће се решити у вашу корист. Хармонија ће владати у личним односима.

Оса
Године рођења: 1945, 1961, 1977, 1993, 2009.

Креативни приступ може да помогне да промените свој живот на боље, али морате да прихватите чињеницу промене и ослободите се жаљења за прошлошћу. Мислите на оно што добијате, а не на оно што губите. Одустаните од идеје да кривите друге за било шта, ово ће ојачати ваше личне границе. Здравље, лични живот, финансије, све је у савршеном реду и само ће вас усрећити.

Вук
Године рођења: 1946, 1962, 1978, 1994, 2010.

Запамтите да добре ствари привлаче само добре ствари. Ако се осећате уморно или незадовољно, одморите се и бавите унутрашњим проблемима, онда ће спољашњи свет доћи у хармонију са вашим тежњама. Ваше срце ће вам рећи у ком правцу је најбоље да се крећете. Уместо да бескрајно бринете о финансијама, погледајте свој буџет и размислите шта тачно можете себи да приуштите, а шта не.

Веверица
Године рођења: 1947, 1963, 1979, 1995, 2011.

Овог месеца бићете пуни снаге и одлучности да постигнете свој циљ. Имаћете прилику да се докажете на послу, а то вам може помоћи да унапредите своју каријеру. Ипак, у личним односима могући су досадни неспоразуми. Ово није ваша кривица, само дајте својим вољенима још мало времена. Почните да улажете новац у своју будућност - образовање, имиџ, куповину нечег великог.

Бисерна штука
Године рођења: 1948, 1964, 1980, 1996, 2012.

Почетком месеца бићете суочени са чињеницом да напоран рад не доводи до реализације ваших планова. То значи да је време да се преиспита стратегија за постизање циљева и делује корак по корак. Не плашите се да тражите савет од оних чији је ауторитет за вас непоколебљив. Нестабилно емоционално стање може да доведе до губитка контроле над трошковима.

Жаба
Године рођења: 1949, 1965, 1981, 1997, 2013.

Посветите овај месец ширењу својих хоризоната. Не везујте се за посао и каријеру, то може да вас доведе до сагоревања. Нека посао заузима само део вашег живота, али не и цео живот. У свим осталим областима покушајте да успорите и почните да уживате не само у резултату, већ и у процесу. Учините рутину извором задовољства. Ово може да обогати ваш унутрашњи свет и да вам хармонију.

Дивља свиња
Године рођења: 1950, 1966, 1982, 1998, 2014.

Овог месеца постаћете мало ближи остварењу свог главног сна. Генерално, сви ваши подухвати биће успешни. Понуда сарадње даће вам нови извор прихода. Ако имате приватни бизнис, остварићете добар профит. Неки проблеми са становањем или побољшањем дома биће решени. Будите великодушни према вољеној особи и она ће вам узвратити. Други медени месец је добра идеја.

Бела сова
Године рођења: 1951, 1967, 1983, 1999, 2015.

Не пропустите прилике које се отварају, добићете добру шансу да побољшате своју позицију у каријери. Припремите се за велике промене, али запамтите да не постоји пречица или лак пут до великих циљева. Будите опрезни на путевима. Можда ће вашим личним односима бити потребно поновно покретање. Слободно причајте отворено о својим осећањима.

Змија
Године рођења: 1952, 1968, 1984, 2000, 2016.

Пропуштене прилике на послу изазваће разочарање. Ипак, не дозволите себи да паднете у овај осећај. Процењујте своје поступке не са становишта интереса, већ са позиције лојалности својим идеалима и циљевима. На овај начин сигурно нећете пропустити оно што ће вас довести до успеха. У позадини негативних мисли, може доћи до проблема са спавањем. Узмите себи мини одмор и проведите га далеко од градске вреве.

Лисица
Године рођења: 1953, 1969, 1985, 2001, 2017.

Добар и стабилан месец за вас, мада се још не очекују већа достигнућа. Ипак, можда ћете добити награду јер сте најбољи или најпосвећенији радник месеца. Финансијска ситуација биће стабилна. Постоји могућност добијања наследства или старог дуга. Не устручавајте се да подсетите оне који вам дугују на себе. Добар је тренутак да водите рачуна о свом здрављу или да одете на лекарски преглед.

Јеж
Године рођења: 1954, 1970, 1986, 2002, 2018.

Ваш главни задатак биће проналажење нових извора прихода. Када постављате циљеве, тежите најбољем, али покушајте да се не одвојите од стварности. Размислите о начинима да свој свакодневни живот учините мало удобнијим. Чак и мале промене у овој области даће вам додатну снагу и осећај задовољства. У личним односима покажите зрелост и будите стрпљивији када решавате мање проблеме.

Орао
Године рођења: 1955, 1971, 1987, 2003, 2019.

Можда ћете почетком месеца бити несигурни у себе, а разлог може да буде сумња у исправност изабраних циљева. Најбољи излаз у таквим ситуацијама је да заврнете рукаве и фокусирате се на посао. Приход ће вероватно бити мањи него што сте очекивали, преиспитајте свој буџет. Добар тренутак и за ново романтично познанство и за давање друге шансе некоме из прошлости.

Паук
Године рођења: 1956, 1972, 1988, 2004, 2020.

Нови месец вам обећава много нових прилика! Бићете у центру пажње и то можете да искористите да промовишете своју идеју или пројекат. Ваш приход може значајно да се повећа ако се не устручавате да подсетите себе и своје заслуге. У вашем личном животу све ће ићи у вашу корист. Позовите некога за кога сте заинтересовани на састанак, минимална је шанса да будете одбијени.

Петао
Године рођења: 1957, 1973, 1989, 2005, 2021.

Срећа је на вашој страни, али што је још важније, ваши надређени су на вашој страни. Искористите тренутак. Добар је моменат да уложите у себе и будућност своје деце. Будите доследни у питањима здравља, иначе ћете само умножити проблеме у овој области. У личном животу могући су неспоразуми због тога што ваш партнер и ви на неке ствари гледате другачије. Потребан вам је компромис.

Бик златних рогова
Године рођења: 1958, 1974, 1990, 2006, 2022.

Сада је важно да не заузимате страну у сукобима са пословним партнерима. Радите свој посао и изаћи ћете као победници из ове тешке ситуације. Искреност је ваш најбољи начин у опхођењу са другим људима. Отворено покажите своју наклоност и причајте о својим осећањима. Неке прошле инвестиције могу да донесу неочекивано добре исходе, али треба да будете опрезни када је у питању потрошња.

Коњ ватреног срца
Године рођења: 1959, 1975, 1991, 2007, 2023.

Спремни сте за напредовање у каријери, али сада изгледа као да сви покушавају да вас оптерете додатним обавезама. Нове вештине и ново искуство су ваш пут ка каријерној лествици. Промене у дневној рутини и исхрани биће од користи. Време је да постанете боља верзија себе, али то не значи да морате све да промените одједном. Пробајте, потражите оно што вам највише одговара.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas