Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ РОМСКИ ХОРОСКОП ЗА ЈУЛ 2024. ГОДИНЕ: Циганске карте откривају шта вас очекује у љубави, послу и личном развоју

За један знак, ово ће бити период великих промена и преокрета који ће им променити живот из корена.

1719909637_399af97008d5605d9a6b28b95ae6aa56d3a3db37.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ове карте се користе тако што се мешају и затим постављају у одређени распоред или шпил. Читач карата затим интерпретира симболе на картама и даје тумачење у складу са постављеним питањем или ситуацијом. Ове карте могу бити корисне алатке за саморазумевање, као и за добијање увида у будуће догађаје и изазове.

Ован (21. март – 19. април):

За Овнове, циганске карте показују динамичан период до краја месеца. Могу се појавити карте које симболизују брзе промене и изазове, али и могућности за напредовање. Важно је да Овнови буду отворени за нове идеје и прилике и да се прилагоде променљивим околностима са смиреношћу и храброшћу.

Бик (20. април – 20. мај):

Бикови могу очекивати стабилност и сигурност према циганским картама до краја месеца. Ове карте указују на могућност постизања дугорочних циљева и остварења финансијске стабилности. Важно је да Бикови остану фокусирани на своје циљеве и да наставе са упорношћу и посвећеношћу.

Близанци (21. мај – 20. јун):

Близанци могу очекивати динамичан период са нагласком на комуникацији и односима према циганским картама. Ове карте показују могућност за размену идеја и информација са другима, као и за развој нових веза и пријатељстава. Важно је да Близанци буду отворени за различите перспективе и да комуницирају са другима са поштовањем и разумевањем.

Рак (21. јун – 22. јул):

Ракови могу очекивати емоционално испуњавајући период до краја месеца према циганским картама. Ове карте указују на могућност дубоких емотивних веза и интимности са другима, као и на прилику за лични раст и развој. Важно је да Ракови слушају своју интуицију и прате своје срце у доношењу важних одлука.

Лав (23. јул – 22. август):

Лавови могу очекивати период пун самопоуздања и креативности према циганским картама. Ове карте указују на могућност остварења личних циљева и постизања успеха у креативним подухватима. Важно је да Лавови верују у себе и своје способности и да се одваже да следе своје страсти и снове.

Девица (23. август – 22. септембар):

Девице могу очекивати период фокусиран на организацију и практичност према циганским картама. Ове карте указују на могућност постизања стабилности и реда у животу, као и на прилику за ефикасно решавање проблема и изазова. Важно је да Девице буду практичне и фокусиране на своје циљеве, али и да буду отворене за нове идеје и прилике.

Вага (23. септембар – 22. октобар):

Ваге могу очекивати период са нагласком на равнотежи и хармонији према циганским картама. Ове карте указују на могућност постизања равнотеже између личних и професионалних обавеза, као и на прилику за развијање хармоничних односа са другима. Важно је да Ваге буду дипломатичне и саосећајне према другима, али и да брину о свом сопственом благостању.

Шкорпија (23. октобар – 21. новембар):

Шкорпије могу очекивати период трансформације и дубоких промена према циганским картама. Ове карте указују на могућност суочавања са својим страховима и ограничењима, као и на прилику за лични раст и трансформацију. Важно је да Шкорпије буду храбре и отворене за промене, и да се ослободе свега што им више не служи.

Стрелац (22. новембар – 21. децембар):

Стрелчеви могу очекивати период авантуре и истраживања према циганским картама. Ове карте указују на могућност путовања и ширења својих хоризонта, као и на прилику за учење и раст кроз нове искуства. Важно је да Стрелчеви буду отворени за нове идеје и прилике и да се храбро упусте у авантуру живота.

Јарац (22. децембар – 19. јануар):

Јарчеви могу очекивати период са нагласком на постизању циљева и остваривању успеха према циганским картама. Ове карте указују на могућност остварења дугорочних планова и циљева, као и на прилику за напредовање у каријери и финансијској стабилности. Важно је да Јарчеви буду упорни и посвећени својим циљевима, и да верују у своје способности да остваре успех.

Водолија (20. јануар – 18. фебруар):

Водолије могу очекивати период са нагласком на иновацији и оригиналности према циганским картама. Ове карте указују на могућност проналажења креативних решења и нових приступа, као и на прилику за изражавање своје аутентичности и индивидуалности. Важно је да Водолије буду отворене за нове идеје и прилике и да следи своју визију без обзира на препреке.

Рибе (19. фебруар – 20. март):

Рибе могу очекивати период са нагласком на интуицији и духовности према циганским картама. Ове карте указују на могућност повезивања са својом унутрашњом мудрошћу и духовним вођством, као и на прилику за духовни раст и развој. Важно је да Рибе слушају своју интуицију и прате своје унутрашње водство у доношењу важних одлука.

(Стил / Лана Видовић)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas