Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 5. ДО 11. АВГУСТА 2024: Јарчева тајна биће откривена, а Близанци ће се осећати празно

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за недељу од 5. до 11. августа 2024. године.

1722760837_shutterstock_2023085888--1-.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Недељни хороскоп каже да ће седмица од 5. до 11. августа 2024. године бити занимљива за већину знакова. Сазнајте шта вам недељни хороскоп доноси, чега да се чувате, а које прилике никако не треба да пропустите!

Ован

Недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. предвиђа да ћете се осећати добро и лепо са својим прнером. Журке ће бити баш по вашем укусу, па слободни треба да прихвате сваки позив, чак и кад не обећава. Схватићете ускоро да љубав отвара сва врата и да је све могуће. На послу ћете усвојити нова знања кроз практичан рад и уживат у открићима с ентузијазмом. Студиенти ће вероватно бити успешни. Морте да одбаците све предрасуде јер вас оне коче. Закажите ве седмице прегледе и извадите крв.

Бик

Нежно се дистанцирате од партнера, више вам није толико важно да размењујете нежности, већ само да сте заједно. Тренутно немате повољне љубавне астро-транзите. На послу добијате одговоре које сте очекивали и настављате борбу до коначне победе и потврде вашег статуса. То ће вас заокупити да некад нећете видети ништа друго. Многи од вас ће побаити да нађу алтернативо решење за зараду, каже недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. Када је реч о здрављу, осећате се добро и енергично.

Близанци

Много ћете разговарати са особама супротног пола, али нећете ни са ким остварити блискост. Све ће то бити веома површно, а срце ће вам бити празно, предвиђа недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. Чека вас боља атмосфера на радном месту. Колеге провокатори добиће премештај, па ће свима бити лакше. Неки од вас мораће да заврше заостали задатак, па им неће бити право. Кад нема праве акције, осећате монотонију. Добро се осеате, сам поведите рачуна одобром сну и стресу.

Рак

Недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. предвиђа да ће вам се током ове недеље врата љубави отворити. Опет ћете се често смејати и од вољене особе добити подршку. Почећете да дишете пуним плућима и дозволићете себи да уживате. На послу покушајте да искористите прилику која вам се пружа. Бићете вољни да радите више, могућа је понуда везана за важан креативни пројекат. Када је реч о здрављу, важно је да добро спавате и боравите у природи. Закажите преглед који стално одлажете.

Лав

Друштвени живот биће вам буран и разноврстан, дружићете се и виђати с пуно људи, а повремено бити на мети удварача. Уколико сте у дугој вези, партнер ће вас обасипати пажњом и нежношћу. Када је реч о послу, можете више него што мислите. Добићете подршку угледних колега, само будитеи стрпљиви. Радите без превише питања, јер ћете ускоро добити оно што очекујете. Када је о здрављу реч, ментално сте уморни, па је време за одмор, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. 

Девица

Недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. предвиђа да ћете се опустити са особама супротног пола и са њима опуштено комуницирати. Партнер ће приметити да сте одсутни, па да би погрешно разумео, разговарајте са њим. Обновићете сарадња са старим колегама, али све ће бити ново, а и ви ћете се начи у новој улози. Без треме, прилагодићете се, нема потребе да журите. Уколико имате било какве болове, на занемарујте их. Ако вас мучи анксиозност, закажите разговор с терапеутом..

Вага

Ове седмице ваши лични односи ће се у великој мери поправитии. И сваким даном бићете све спремнији да будете отворени с партнером. Вољена особа ће поново бити отворена за вас, а занимљиво путовање или излет ће вас освежити. На послу сте се већ нервирали због чекања, па немојте то више да радите. Прихватите упутства и дајте све од себе. И не будите нереални, а резултати ће доћи. Здравље вам је добро, само се не излажите ризику, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024.

Шкорпија

Недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. предвиђа да ће током ове седмице ваши односи напредовати у позитивном смеру, а ви бти расположени за љубав. Ваш партнер ће вас поново обасипати нежношћу, а ви ћете му узвратити. Самци ће имати много удварача. На послу ћете ових дана добити потребне информације и с лакоћом радити. Имаћете проблме у комуникацији, а ипак бити на висини задатка. Водите рачуна о хроничним болестима ако их имате и имајте мере у свему, посебно с пороцима.

Стрелац

Ове седмице наставља се ваша занимљива љубавна фаза, пуна страсти и опуштености са особом коју волите. Самци ће радо излазити с пријатељима, па неће бити усамљених Стрелаца. Можда још чекате одговоре на нека питања на послу, али мораћете да се задовољите оним што знате и имате. Некима од вас потрене су препоруке ако мењате фирму, а неки ће помоћи колегама својим знањем. Закажите разговор с психлогом, он једини има одговоре на све што вас мучи, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024.

Јарац

Недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. предвиђа да ће наредних дана доћи до постепеног побољшања у приватном животу. Бћете отворенији са људима. Парови ће везу освжитии изласком на неко лепо место, а самци ће мало изаћи изи куће. Могуће је да ће нешто дуго очекивано и тајно у вези с вама изаћи на видело. На послу добијате ветар у леђа и сви ће се вама прилагодити. Бићете особа од поверења и пример како ствари треба да се раде. Здравље вам је добо, идите на редовне контроле.

Водолија

Ове седмице имаћете раскошне личне односе, пуне нешнсти и емоција, те ћете црпити снагу из љубави и међусобног поверења. Ако ст сами, очекујте буру где год да се појавите. На послу ћете водити неколико малих битака, а исход ће зависити од ваше способности да сарађујете с колегама. Како ћете се носити са захтевима који вам се постављају, зависи од вас. Будите професионални, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024. Здравље вам је одлично.

Рибе

Ове седмице ћете речју - зрачити и привлачити људе око сбе. Ако тражите сродну душу и још увек сте слободни, ослоните се на самопоуздање. Чак и ако ствари у почетку не иду глатко, ићи у вашу корист. Када је реч о послу, иИнформације које чекате већ неко време стижу, па ће разјаснити неке ствари. Лакше ћете почети да радите. Било би лепо да се посветите уживању и опуштању, те да ни најмањи здравстени проблем не занемарујете, саветује недељни хороскоп од 5. до 11. августа 2024.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas