Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 1. ДО 7. ЈУЛА 2024: Коме ће сванути, а коме звезде никако неће бити наклоњене

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за недељу од 1. до 7. јула 2024. године.

1719738247_shutterstock_2151114189.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Недељни хороскоп каже да ће седмица од 1. до 7. јула 2024. године бити занимљива за већину знакова. Сазнајте шта вам недељни хороскоп доноси, чега да се чувате, а које прилике да никако не пропустите!

Ован

Долази до постепеног побољшања у приватном животу првих дана седмице. Људи ће поново постати отворенији према вама, а и ви према њима. Многи ће своју везу обновити одласком на неко лепо место. Самци ће пуно излазити и забављати се. И на послу ће бити шарено. Једва чекате да се изразите и покажете шта умете, али биће мудрије да прећутите неке теме. Најбоље ће проћи они који су таентовани за дипломатију. Пратите своју интуицију, саветује недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024.

Бик

Недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024 предвиђа да ћете бити изузетно расположени за љубав, али партнер ће се држати на дистанци. Потребно је више труда да му се приближите. Али истрајте. Млађи и сами лакше ће се повезати. Пред вама су нове пословне прилике. Стижу вам одговори на постављена питања и све вас усмерава на рад у коме неки ваши мали таленти и знање могу доћи до изражаја. Жељни сте нових знања и учења. Пробајте да ове седмице зкажетепреглед и анализу крви.

Близанци

Недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024. предвиђа вам лепе љубавне дане у којима ће бити много прилика за зближавање. Ваш друштвени живот постаје богатији, а ви срећнији. Не седите код куће, излазите међу људе и уживајте. Нисте свесни својих могућности. Од вас се очекује више и боље јер сте способни. Покушајте да урадите оно што морате, а затим се посветите ономе што желите. То је сигуран начин да напредујте. Размислите о одласку на третман лица, косе или коже.

Рак

Ових дана ћете се фокусирати на на то да будете што више с партнером. Биће ће вам довољно да останете код куће или да одете негде где ћете бити сами. Како недеља буде одмицала, биће вам све јасније да се ваши послови дугорочно добро развијају. То сазнање ће вас испунити миром и задовољством и бићете спремни за сарадњу. А лако ћете се одрећи и предрасуда. Вратћете се омиљеној рекреацији. Поведите рачуна о здрављу саветује недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024.

Лав

Недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024. каже да сте можда могли више, али нема разлога за незадовољство. Сада ћете напоре усмерити на приватни живот. Изађите с партнером на занимљиво место, уз више интимности све ће вам ићи у прилог. Такође, поправиће се и атмосфера на радном месту. Могуће је да су провокатори на годишњем, па ће свима бити лакше. Недостатак праве акције ће у вама изазвати монотонију. Требаће вам више сна и одмора. Испланирали сте цело лето.

Девица

Наредних дана ће вам се постепено отварати врата љубави. Приметићете да се поново све чешће смејете. Неће то бити бајка, али биће вам веома лепо. Само немојте реаговати на ситне провокације. Бићете спремни да анимирате све око себе да бисте постигли више. То ће разјаснити и неке ствари у оперативном нивоу рада, па ћете лакше почети да радите и знаћете шта је чији задатак. Биће обро да спртски бете активни, саветује недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024.. 

Вага

Чини се да полако долазите на своје. Како сте то што вам се дешава чекали неко време, показаћете да сте веома радосни. Идете на забаве и осећате се веома пријатно. Не седите код куће већ Идете међ људе, каже недељни хороскоп. Нешто дуго очекивано излазии на видело, а то ће изазвати нове потезе које је мало ко очекивао. Сви ће се прилагодити. Бићете особа која улива наду свима. Рачунајте на напоре. Могли бисте да пправите кондицију спортом који волите.

Шкорпија

Недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024. каже да сада можете лакше анализирати неке сумње из љубавне прошлости. Партнер ће вас саслушати, али исто очекује од вас. Имајте то на уму када почнете да се поверавате. Ваш опуштени стил ће бити добро прихваћен. Када добијете потребне информације, у акцију ћете кренути спремни. Почињете да остварујете све о чему сте сањали. Нећете заборавити ниједну ситницу. Само не жури, имаш више него довољно снаге. Пазите да не прегорите. Вежбајте јогу.

Стрелац

У вашим личним односима владаће опуштеност и пријатна атмосфера. Бићете задовољни што се мир вратио у вашу везу. Слободни ће бити срећни да излазе са пријатељима преко којих би могли да упознају нову љубав. Већина ствари долаи на своје место, а ви почињт да радите мирније, доста вам је буке, каже недељни хороскоп од 1. до 7. јула. Посебно ће се добро развијати послови везани за комуникације или путовања. Бићете баш ангажовани. Чувајте себе и соје кости.

Јарац

Ове седмице ојачаће поверење у вашој вези. Разумећете своју вољену особу више него иначе, али и она вас. Радићете нешто што дуго нисте. Слободни би могли би да пронађу љубав на путовању или у некој интелектуалној институцији. Иако већи део главних потеза зависи од других, неке послове полако преузимате у своје руке и долази до побољшања на радном месту. Занемарите нешто што вас фрустрира, саветује недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024.

Водолија

Недељни хороскоп од од 1. до 7. јула 2024. каже да ћете, како недеља буде одмицала, приметити да ваши лични односи почињу да се побољшавају. То ће вас охрабрити да будете отворенији и храбрији у приступу особама супротног пола. Водолије у вези биће још ближе партнеру. Успоставили сте нова правила игре и сада се понашате по њима. Прихватите нове изазове на послу и носите се са њима уз бољу организацију. Више спавајте и одмарајте се.

Рибе

Ваши лични односи ове недеље ће процветати. Вољена особа ће поново бити отворена за вас. Организујте романтични викенд или путовање, биће вам прелепо. Много је тога пред вама, а мао времена за одмор. Неки ће чак радити прековремено. Али пошто сте овај посао дуго желели, даћете све од себе да успете. Требало би да се с времена на време зауставите и опустите, саветује недељни хороскоп од 1. до 7. јула 2024.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas