Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР: Погледајте коме су звезде наклоњене овог месеца

Прочитајте месечни хороскоп за новембар 2024. године и сазнајте шта вам звезде спремају!

1729153118_3bf2c55d1d2b46b0041e3502b13c7a1b6efc8e41.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Прочитајте месечни хороскоп за новембар 2024. године и сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН
Посао

Месечни хороскоп за новембар 2024. године каже да ће Венера, планета не само љубави, већ и новца, у предузимљивом Стрелцу пружити могућности за добијање кредита, ослобађање од дугова и започињање пословне сарадње. Да, ово можете да радите у било које доба године, али у свему што сада започнете, чека вас срећа!

Љубав

Венера у ватреном Стрелцу у првој половини месеца осветлиће ваш љубавни живот на добар начин. Енергија Стрелца је усмерена на путовање и ширење граница, како спољашњих тако и унутрашњих. То значи да је најбољи начин да упознате неког новог да пробате нешто ново, да одете даље од уобичајеног. Срећно заљубљене Овнове очекује месец забаве, опуштања и задовољства. Прихватите авантуристичку енергију у ваздуху и резервишите спонтани одмор са својим партнером. Ово ће вас зближити, посебно ако у свој интимни живот унесете елемент спонтаности.

Здравље

Ако сте толико исцрпљени након посла да једва налазите енергију да шетате свог пса, онда је време да нешто промените! Прегледајте свој распоред, прилагодите своје обрасце спавања и покушајте да пронађете више радости и мира у свакодневној рутини.

БИК
Посао

Нисте постигли своје финансијске циљеве? Можда зато што су били превише нејасни. Не дозволите да вас обесхрабрује недостатак напретка, радије дефинишите своје жеље што је могуће прецизније. Не "Желим много новца", већ "Желим толики износ да купим годишње чланство у теретани и одем на одмор". И покушајте да то урадите пре ретроградног Меркура који почиње 26. новембра и може да вам помути планове.

Љубав

Венера, ваша владајућа планета, прелази из Стрелца у Јарца у новембру и то ћете можда осетити у свом љубавном животу. Стрелац говори о авантури и експанзији, док Јарац говори о стабилности и сигурности. Почетком месеца сте жељни да истражујете различите људе, а на крају да се скрасите и пустите корене са најпогоднијим. За Бикове који су већ пронашли своју љубав, овај месец је аналитичан. Одвојите време да размислите о својој вези. Да ли сте задовољни стањем ствари? Или се осећате као да је време да нешто промените? На крају месеца биће вам јасно где треба да идете.

Здравље

Поставите простирку за јогу. Скренућете мисли са стреса на послу и учинићете много више за своје здравље од свих витаминских комплекса заједно.

БЛИЗАНЦИ
Посао

Месечни хороскоп за новембар 2024. године каже да пун Месец у вашем знаку 16. новембра осветљава ваше финансијске могућности. Пројекат на којем сте радили последње две године коначно ће донети профит. А ово је веома погодно уочи ретроградног Меркура крајем месеца! Он може да унесе забуну у новчана питања.

Љубав

Меркур, ваша владајућа планета, упарен је са Венером у Стрелцу и подстиче сваку авантуру. Уживајте у тренутку и запамтите да не морају све страсти да буду љубав вашег живота. Одвојите мало времена за авантуру, посебно током пуног Месеца у вашем знаку 16. новембра. Никад не знате кога можете да сретнете! Срећно заљубљени Близанци треба да се прилагоде чињеници да везе нису само посао, већ и опуштање. У супротном, постоји ризик од сагоревања.

Здравље

Ваш план за новембар: више размишљања и медитације, мање импулсивних радњи. Што се тиче посла и односа, будите једноставни и не преоптерећујте се, посебно уочи ретроградног Меркура.

РАК
Посао

Напоран рад који сте уложили током лета да доведете свој буџет у ред, коначно ће се исплатити у новембру! Можете да отплатите дуг, направите велику инвестицију или само почастите некога коктелом. Обавезно прославите овај напредак, чак и ако вам се не чини да је значајан.

Љубав

Месец почиње младим Месецом у Шкорпији, а емоције избијају на површину. Уместо да их потискујете, покушајте да их анализирате. Можда жудите за емоционалном интимношћу? Украсите свој простор и размислите каква вам је особа потребна. Крајем месеца вас очекује занимљиво познанство. Венера у ватреном Стрелцу одвлачи срећне љубавнике Ракове. Важно је да одвојите мало времена за повезивање.

Здравље

Ваш главни кључ здравља до новембра је да будете селективни у погледу тога коме се отварате и са ким делите простор. Рећи "не" позивници за рођендан токсичног пријатеља знак је колико сте сазрели.

ЛАВ
Посао

Месечни хороскоп за новембар 2024. године каже да, иако је ваша финансијска ситуација овог месеца много сигурнија него што је била у прошлости, обузимају вас мисли о оскудици. Уместо панике, усмерите своју енергију на повећање својих прихода. И не заборавите да се чешће обрадујете пријатним куповинама, било да је то нови руж или нешто много веће.

Љубав

Меркур, Венера и Марс су у ватреним знацима, тако да ћете се осећати инспирисаније него икада. Запишите листу квалитета које желите од партнера и имајте то на уму, посебно у време пуног Месеца 16. новембра. Време је за забаву и изласке, па ће у ваш живот ући много занимљивих људи. Проведите мало времена насамо са вољеном особом, време је за лепе филмске вечери у јесен, па обуците своју најслађу пиџаму, направите топлу чоколаду и утоплите се са својом другом половином!

Здравље

Новембар 2024. је време када прелазите у режим ниске потрошње. Ваш главни задатак сада је да се одморите и опустите. Покушајте да успорите. Оно што вам је суђено, неће се удаљити само зато што се споро крећете.

ДЕВИЦА
Посао

Након неколико месеци када нисте били веома строги са својим буџетом, вратићете се својој штедљивој рутини. Све је у вези са Сатурном, који поново постаје директан. То значи "збогом апликацијама за доставу хране и добродошлица спремању вечере код куће". Признајте да вам је све то мало недостајало!

Љубав

Љубав вам је на уму овог месеца, посебно када се Сатурн врати директно 15. новембра. Сатурн је продуктивна планета позната по истицању дугорочних циљева. Ако сте у искушењу да превучете десно на свакога, Сатурн препоручује да будете мало селективнији. Сада имате јединствену прилику да пронађете особу која ће вас заиста разумети! На срећу, биће много пријатне комуникације, посебно током пуног Месеца у интелектуалним Близанцима 16. новембра.

Здравље

Новембар 2024. је време када све савете непознатих људи треба да прихватите са резервом. Да, лепо је да чујете мишљења стручњака, али ви боље знате шта је исправно. Слушајући себе, наћи ћете душевни мир и самопоуздање.

ВАГА
Посао

Месечни хороскоп за новембар 2024. године вас упозорава. У првој половини месеца, када је Венера, ваша владајућа планета, у Стрелцу, трошите превише новца. Ипак, у другој половини, штедљивост је на дневном реду и то је добро, јер ћете ускоро морати да купите поклоне за своје вољене за Нову годину.

Љубав

Ако сте чекали да се права особа појави у вашој орбити, новембар 2024. може да вам помогне у томе. Венера, ваш заштитник, у ватреном је Стрелцу, а ви сте пуни одлучности. Останите отворени за нове људе и искуства. Никада не знате где ћете срести некога ко ће вам дати лептириће у стомаку. Једини изазов биће проналажење равнотеже између времена за забаву и свих ваших радних обавеза. За срећно заљубљене Ваге, новембар је уживање у малим тренуцима који чине ваш живот дивним. Изразите своје мишљење с љубављу и нећете погрешити!

Здравље

Сада уживате у пријатним вечерима код куће, а све то доприноси вашем менталном здрављу. Обезбедићете снагу пред дугу зиму.

ШКОРПИЈА
Посао

Новац је за вас осетљива тема у новембру 2024. године. Ако вам пун Месец 16. новембра донесе невероватну добит, побрините се да издвојите део средстава за путовања, образовање и ширење видика. Венера у Стрелцу фаворизује ово.

Љубав

Рођендан вам је и свакако треба да га прославите бучно! Венера, планета љубави и лепоте, проводи прву половину месеца у друштвеном Стрелцу, истичући вашу кућу пријатељства. Можда је особа коју сте тражили скривена у вашем кругу најбољих пријатеља. Окупите све за свој рођендан и погледајте их изблиза са становишта потенцијалних веза. За Шкорпије које су већ пронашле љубав, важно је да уздрмају ствари у својим односима. Ово може да донесе нове и узбудљиве аспекте. Искористите Пун Месец у Близанцима 16. новембра и запалите свеће, попијте мало вина и уживајте!

Здравље

Ако вам се на крају месеца чини да су сви љути на вас, онда је то највероватније само у вашој глави. Овде се ради о ретроградном Меркуру, који вас тера да болно реагујете на обичне ствари. Топло ћебе и шоља топлог чаја увек ће вас спасити од лошег расположења.

СТРЕЛАЦ
Посао

Венера, која је одговорна и за новац, донеће пријатно олакшање у финансијским стварима. Поклони, могућност зараде и опште осећање самопоуздања су оно на шта можете безбедно да рачунате у новембру.

Љубав

Ваш друштвени живот је у пуном јеку. Држите очи отворене, сигурно ће много људи доћи у ваш живот овог месеца. И велике су шансе да ће бар једна особа изазвати ваше интересовање за забаван састанак или нешто више. Ако сте у вези, не би требало да се плашите да дате слободу својој ватреној природи. Можете да снимате фотографије, изаберете ресторан, филм или чак место за одмор. Са Меркуром, Венером и Сунцем на крају месеца у вашем знаку, мало је вероватно да ћете наићи на већи отпор.

Здравље

Да, сада је време за дружење, али покушајте да се фокусирате само на она пријатељства која вас истински чине срећним. Не трошите енергију на људе који то не заслужују. Боље је да одвојите додатни минут да се бринете о себи.

ЈАРАЦ
Посао

Важан део финансијског поља у новембру 2024. је извлачење свих ваших финансијских костура из ормара. Новчаник може да буде тесан јер отплаћујете стари кредит или купујете импулсивно. Штедња у овом тренутку може да вам обезбеди финансијску слободу у будућности.

Љубав

Венера у вашем знаку у другој половини месеца привлачи људе. Одједном, сви ваши пријатељи желе да вас упознају са неким, а то је сјајно ако желите везу! Сигурно постоји неко међу њима ко ће ценити вашу оданост. Што се тиче срећно заљубљених Јарчева, Венера у Стрелцу донеће неку игру у њихове животе! Важно је да уздрмате своју везу, а звезде су сада на вашој страни.

Здравље

Немојте се превише уморити на свом радном месту, покушајте да се мало загрејете сваких сат времена. Ово може да буде петоминутна вежба или кратка шетња по канцеларији.

ВОДОЛИЈА
Посао

Чини се да вас сви схватају озбиљно осим вас. Дакле, можда је време да почнете да се схватате своје циљеве озбиљније, посебно када је у питању ваша каријера. Упис на курс за стручно усавршавање даће вам самопоуздање које вам је потребно да повећате приходе.

Љубав

Венера у Стрелцу подстиче комуникацију. Нема бољег тренутка за упознавање нових људи, па идите у свој омиљени кафић или проведите више времена прегледајући своју апликацију за упознавање. Ако тражите некога са заједничким интересима, размислите о похађању курса или радионице у области у којој уживате. Не постоји ништа боље од потенцијалног обожаватеља који дели ваше страсти! Срећно заљубљена Водолија не треба да се стиди да издвоји мало личног простора. Са Венером у Стрелцу, осећате потребу да будете са својим најбољим пријатељима.

Здравље

Одмор у новембру није луксуз, већ потреба. Понекад је важно да направите себи чај и укључите режим "Не узнемиравај" на телефону на неколико сати. Нема потребе да кривите себе за ово, посао и пријатељи ће чекати.

РИБЕ
Посао

Месечни хороскоп за новембар 2024. године каже да после месеци благог стреса због дугова и обавеза, коначно осећате да више контролишете сопствене ресурсе. Дајте себи мало луксуза да прославите. Заслужујете спа дан и велику куповину.

Љубав

Са Венером у Стрелцу која наглашава важност комуникације, нарочито пре ретроградног Меркура, можда ћете се осећати отвореније него икада. Искористите ово и започните разговор. За срећно заљубљене Рибе, новембар је одлично време да сањате о будућности заједно са својом другом половином. То је зато што се Сатурн, планета која подстиче размишљање о великој слици, враћа у директно кретање. Радите на заједничкој визији, планирајте дом из снова или резервишите путовање за 2025. Радујете се дивној будућности коју ћете заједно градити, а овај месец је време да предузмете важне кораке ка њој.

Здравље

Несаница може да псотане ваш новембарски сапутник. Покажите да нисте на истој страни са њом. Не будите херој на послу, одложите своје уређаје, одбијте тешку храну три сата пре спавања. И, наравно, медитирајте, вежбе ће вам помоћи да се брзо опустите.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas