Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИ НАЈПОУЗДАНИЈА ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Можете им поверити и најдубље тајне

Било да верујете у астрологију или је само доживљавате као забавну занимацију, нема сумње да хороскопски знакови нуде занимљиве увиде у наш карактер

1717322020_shutterstock_1919376245.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Ако тражите пријатеља коме можете поверити најдубље тајне, партнера на којега се увек можете ослонити или сарадника који ће уек бити ту за вас, ови знакови су ваши најбољи избори.

Ево која су три најпоузданија хороскопска знака и зашто се можете ослонити на њих без икакве сумње.

Бик
Бик је знак познат по својој стабилности и поузданости. Када имате Бика за пријатеља, можете бити сигурни да ће увек бити уз вас, без обзира на све. Не само да ће вас подржати у тешким тренуцима, већ ће вам и помоћи пронаћи излаз из најтежих ситуација.

Њихова тврдоглавост има и своје позитивне стране: једном кад се посвете нечем или некоме, не одустају лако. Било да се ради о пријатељству, љубави или пословном партнерству, Бик ће вам увек пружити стабилност и сигурност.

Девица
Девице су познате по својој аналитичности и педантности, али су такође и изузетно поуздане. Њихова пажња према детаљима значи да ће увек приметити када вам нешто треба, често чак и пре него што то схватите. Девице су ту да вам пруже подршку на практичан начин – било да вам помажу организовати хаотичан распоред или доносе супу кад сте болесни.

Њихова преданост савршености често значи да ће дати све од себе како би испуниле своја обећања и обавезе. Ако вам треба неко ко ће увек бити ту за вас и ко ће се побринути за сваки детаљ, Девица је прави избор.

Јарац
Јарац је знак који утеловљује одговорност и поузданост. Људи рођени у овом знаку познати су по својој амбициозности и радној етици, али исто тако су и неверојатно лојални. Ако имате Јарца за пријатеља или партнера, можете бити сигурни да ће увек држати до своје речи.

Њихова озбиљност и преданост чине их савршеним ослонцем у тешким временима. Јарчеви ће увек стајати уз вас, без обзира на изазове, они ће вам помоћи да постигнете своје циљеве уз њихову подршку и мудрост, преноси Индеx.хр.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas