Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три најпедантнија хороскопска знака: У њиховој кући је увек све сређено

Да ли сте и ви међу овим чистунцима?

1707986563_Foto-Shutterstock-horoskop-osobine.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Неки људи воле да им је у кући све сређено под конац, а има и оних којима не сметају судопера пуна прљавих судова, чарапе и гаће разбацане по соби и центиметар прашине на полицама.

Астролози кажу да хороскопски знак утиче на то колико ц́емо бити уредни или неуредни.

Ова три знака зодијака су најпедантнија:

Девица

За Девице, реч уредно је можда преслаба. Оне су опседнуте чистоц́ом. Воле да је све организовано, на свом месту и потпуно чисто. Најбоље функционишу у таквом окружењу. Чак и ако се ненајављено појавите на вратима Девице, нец́ете нац́и неред у њеном дому.

Бик

Бикови веома воде рачуна о свом изгледу, а ситуација није другачија ни када је у питању њихов дом. Они једноставно не могу да се опусте ако је све око њих у нереду. Зато се труде да све увек изгледа лепо и уредно. Један од разлога је и тај што не желе да дају другима прилику да их оговарају због тога.

Јарац

Јарчеви су посвец́ени и вредни у свему што раде, а иста је ситуација и када је њихов дом у питању. Имају јаку жељу да све буде организовано и на свом месту. Они одбијају да дозволе да било шта под њиховом контролом остане у хаосу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas