Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стиже ПУН МЕСЕЦ у Овну: Коме ће донети срећу, а ко ће осетити бурне емоције?

У четвртак, 17. октобра, на небу ће засијати пун Месец у ватреном Овну, најамбициознијем и највише такмичарски настројеном знаку Зодијака, што значи да ће енергија читавог овог периода, који ће потрајати до 1. новембра, бити обојена помало независним, себичним потезима и намерама.

1728978902_shutterstock_686709811.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за време овог пуног Месеца у Овну, који ће бити највећи ове године, због чега се назива и супер Месец, најснажније ће осетити људи рођени у следећим периодима било које године:

  • Од 10. до 19. јануара (веома интензивно)
  • Од 8. до 18. фебруара (чека их хармоничан период)
  • Од 7. до 21. априла (чека их напет период)
  • Од 10. до 21. јуна (чека их складно, фино време)
  • Од 12. до 22. јула (чека их напет период)
  • Од 12. до 22. августа (чека их складно, фино време)
  • Од 13. до 23. октобра (чека их напет период)
  • Од 11. до 21. децембра (чека их складно, фино време)

Пун Месец у Овну овог октобра испраћен је аспектом ретроградног Јупитера, што ће мало ублажити напете и интезивне дане.

Пун Месец доноси тренутке кризе, преоптерећења и стреса, те осећај психолошог притиска и интензивне личне трансформације. Оно што може да вам помогне да се носите са оваквим емоцијама јесте да слободно изразите своје таленте, способности и креативне идеје, односно да прибегнете демонстрацији сопствене стручности. Ретроградни Јупитер би овде могао да буде од помоћи, јер доноси понављање добрих прилика које сте већ имали од краја јуна до почетка октобра ове године.

Наравно, овај период доноси и добре ствари, па тако до 1. новембра можете рачунати на помоћ, подршку и покровитељство од утицајних људи, стручњака, људи од ауторитета...

Када је реч о емоцијама, долази до крајности у љубави, укључујући склоност драматизацији и љубомори, али и интензивирање романтичних осећања. Чувајте се излива посесивности који лако могу довести до агресивности и велике свађе!

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas