Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ ПОМРАЧЕЊЕ "ЦРНОГ ЛАБУДА": „Eксплозија“ снажних осећања могу вас натерати да донесете застрашујућу одлуку

Неки астролошки догађаји имају посебна имена, а предстојеће помрачење назива се и помрачење црног лабуда. Таква помрачења су крајње непредвидива, јер су повезана са „експлозијом“ снажних осећања која вас могу натерати да донесете одлуку које сте се плашили.

1724848256_389574_pomracenjecrnoglabudashutterstock-434847553_ff.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Септембар 2024. ће бити један од најкармичких месеци у години, а 18. септембар је један од најтежих дана када ћете морати да се суочите са својом кармом. 

Помрачења Месеца су периоди највеће концентрације енергије, која се најчешће потискује. Склони смо сузбијању негативних емоција и бежању од својих страхова. Због тога долази до сукоба током помрачења: људи се суочавају са оним што не желе да виде.

 

Предстојеће помрачење Месеца донеће „кармичко искупљење“.

Биће прилике да се суочите са својим страховима и превазиђете их, захваљујући Северном лунарном чвору у Овну. Месец у Рибама ће вам помоћи да схватите своје недостатке: пажљиво запишите све снове који вам долазе. Савет да слушате интуицију биће релевантан чак и за најрационалније људе.

Месец, планета емоција, Марс, планета акције, Сатурн, планета ограничења, и Нептун, планета илузија, биће под јаким утицајем водених знакова зодијака. Чак и импулсивни Марс неће моћи да делује у свом уобичајеном стилу. Све астролошке позиције сугеришу да ће наша ирационална страна привремено постати доминантна.
 

Начини да себи олакшате живот током помрачења црног лабуда

Вреди напустити оштру критику. Строги морални кодекс је добар за сваког човека, али нема смисла стварати додатну напетост када ће громови и муње већ бити у ваздуху!

Будите радознали. Енергија водених знакова је прилично контрадикторна. С једне стране, они имају довољно мудрости да разумеју свет око себе и себе. С друге стране, имају тенденцију да се понашају мало детињасто у различитим ситуацијама. Радозналост је оно што омогућава воденим знацима зодијака да науче о овом свету. Пошто ће током помрачења Месеца у септембру 2024. доминирати енергија воде, вреди испробати њихове методе разумевања света.

Стално водите унутрашњи дијалог са собом. Унутрашњи дијалог ће вам помоћи да не полудите у циклусу догађаја који се могу десити било којој особи током помрачења црног лабуда. Штавише, комуникација са самим собом ће вас одвести до кармичких лекција које морате научити. Поштујте своја осећања. Не чините ништа што вам се чини као издаја. Ако вам ваше унутрашње ја говори да одустанете од обећавајуће идеје, боље је одустати, пише wдаy.ру.

(Glossy)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas