Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У ЛАВУ: Од 4. августа ће три хороскопска знака процветати

Млад Месец очекује нас 4. августа у ватреном знаку Лава, а симболизује нови животни почетак за све знакове. Ова астролошка позиција биће нарочито повољна за Лавове, Стрелчеве и Овнове

1721992006_419924619_295626800169146_6062848581243680183_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Млад Месец у Лаву представља моћан период за нове почетке, креативне пројекте и самопоуздање. Овај астролошки догађај се обично повезује са енергијом, ентузијазмом и храброшћу.

Ево неколико кључних аспеката младог Месеца у Лаву:

Креативност

Лав је знак који влада креативношћу, драмом и уметношћу. Млад Месец у овом знаку је идеалан за започињање нових креативних пројеката, изражавање себе кроз уметност или друге облике самоизражавања.

Самопоуздање

Енергија Лава доноси повећано самопоуздање и храброст. Ово је време да преузмете иницијативу, поставите себи амбициозне циљеве и кренете ка њиховом остварењу без страха од неуспеха.

Љубав и романтика

Лав је такође знак који влада срцем и љубављу. Млад Месец у Лаву може донети нове романтичне везе или освежити постојеће односе. Ово је време за исказивање љубави, страсти и романтике.

Забава

Лав воли да се забавља и ужива у животу. Током овог периода, људи су склони да се више опусте, проводе време са пријатељима и породицом, и уживају у забавним активностима.

Лидерство

Лав је природни лидер. Млад Месец у овом знаку може подстаћи ваше лидерске способности и помоћи вам да преузмете одговорност у различитим аспектима живота, било на послу, у заједници или у породици.

Када је млад Месец у Лаву, важно је слушати своје срце, веровати у своје способности и бити храбар у остваривању својих снова. Искористите овај период за постављање нових циљева, изражавање своје креативности и уживање у животу.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas