Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА! Ево који хороскопски знак очекује СУДБОНОСАН СУСРЕТ, а ко окреће нови лист

Млад Месец ће ући у Близанце 30. маја

1653569286_pjimage---2022-05-26T144744.102.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Млади Месеци су време за подмлађивање и испољавање. Ако имате недостатак у свом животу, онда је ово време када ћете га попунити. Било да се ради о новом искуству, особи или предмету, сваки млад Мецес од нас траже да направимо простор за почетке.

Прочитајте свој хороскоп за млад Месец у Близанцима:

Ован

Да бисте сачували новчаник, можда ћете морати да пазите шта говорите током младог Месеца у Близанцима. Ретроградни Меркур у Бику даје вам много финансијских тема за размишљање, наиме шта можете, а шта не можете приуштити. Овај млад Месец је инспирација да побољшате начин на који се изражавате и осигурате да ваша самопрезентација буде у складу са вашим вредностима и преференцијама. Покушајте да не оштетите кућни буџет у том процесу.

Бик

Горе је погледати себе и идентификовати минималан или никакав лични раст, него препознати да и даље радите на постизању својих циљева. За раст је потребно време. Понекад се то дешава нагло, а понекад је потребно орезивање да би стабло цветало. Покажите себи захвалност и уложите у неко "ђубриво" под овим младим месецом. Идеалан период да се посветите здравој исхрани.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Најмоћнији месец за ФИНАНСИЈЕ у години, а ево како ће се одразити на ваш знак

Близанци

Постоји ваљан разлог да се издвоји мало времена за медитацију и вођење дневника. Када одвојите време да застанете и повежете се са својом духовном мудрошћу, она ће тећи из вашег ума, кроз ваше руке и у речи које пишете. Ако сте се осећали посебно изгубљено и потребно вам је вођство, заузимање малог личног простора може вам бити изузетно корисно.

Рак

Како спречавате себе у личном расту? Ретроградни Меркур вам је помогао да препознате где треба да посветите своју енергију. Превише времена и енергије сте трошили на туђе проблеме, понекад и сами делили своје бриге са многим људима, али све време је то погубно за вас. Увидећете да је лакше једноставно бити када се ослободите претераног размишљања и верујете свом уму.

Лав

Тражите нови разлог да сањате и да нечему тежите. Ретроградни Меркур вас наводи да размишљате о свом наслеђу. Како желите да утичете на свет? Какво наслеђе желите да оставите? Кроз интеракцију са вашом заједницом под овим младим месецом, наћи ћете начине да оставите свој траг. Шта је теби заиста битно, Лаве?

Прочитајте још: Ког датума сте се венчали или ПЛАНИРАТЕ ВЕНЧАЊЕ? Ово су најповољнији датуми за СРЕЋАН БРАК

Девица

Указала вам се нова прилика, разлог да освежите своје знање. Планетарни распоред изгледа оптимистично за вас, посебно зато што је Венера сада у Бику. За време овог младог Месеца, обавезно одвојите време када се обавезујете на нове обавезе, како бисте изанализирали шта добијате а шта губите. Чак и активности које сматрате забавним могу узети данак.

Вага

Време је да отворите нову књигу, Ваге! Ако одвојите време да научите нови концепт или идеју, можда ћете открити да има моћ да вам помогне да пустите љубав унутра. Тренутно сте ухваћени у циклус који вас изазива да постанете рањивији у вашим везама. Чак и ако изгледа неповезано, добра књига има потенцијал да вам покаже да нисте сами у својим искуствима. Читајте!

Шкорпија

Колико сте добри у признавању када нисте у праву? Ако сте стручњак, онда супер, овај Млад Месец ће вам бити лак. Универзум вам даје дар рефлексије, тражећи од вас да премотате траку о вашим односима. Замислите како сте се изражавали у прошлости, посебно када сте били тврдоглавији него што је потребно. Учење да будете отворени и да наступате са разумним приступом може вас трансформисати на боље.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Бикови зраче дивном енергијом, а два знака очекују ЛЕПЕ ПРИЛИКЕ

Стрелац

Звезде су вам наклоњене, посебно у области односа. Ако сте се у последње време осећали посебно заузетим, лако се могло десити да сте прошли поред љубави вашег живота, а да то нисте приметили. Замислите да сте срели судбинску везу у вашем локалном кафићу и све што сте им рекли било је „извините ме“ јер сте хтели да зграбите неке салвете. Благословено обећање које нуди универзум је да ће бити шта буде. Под овим младим месецом останите отворени и свет ће наставити да вас изненађује.

Јарац

Пре него што можете да сањате, морате да стварате. Можда звучи контраинтуитивно, али кроз незгоде и неуспеле покушаје проналазимо нове начине да радимо ствари. Сада је сјајно време да поново замислите живот и преиспитате како извршавате своје креативне пројекте. Овај млад Месец вам пружа време да будете креативни.

Водолија

Провођење времена са породицом може вам помоћи да ствари посматрате другачије, да добијее нову идеју или прихватите нови концепт. Одвојите време да посматрате чланове своје породице и како они раде у кући. Са довољно времена, биће лако ценити оно што имате, а затим стварати уметност са тим. Под овим младим месецом, будите отворени и покушајте да не размишљате превише о креативности. Могуће је да превиђате уметност јер вам је постало превише удобно - покушајте да размишљате на нов начин!

Рибе

Имате срце пуно осећања, али изгледа да оклевате да их изразите, као да не знате како. Рибе, овај млад Месец наглашава потребу да средите своје емоције код куће и са породицом. Можда је тешко да их артикулишете, али покушајте да не дозволите да то заустави ваш ток. Почевши од 3. јуна, ствари ће постати лакше и ваше мисли ће тећи лакше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas