Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ ЛЕТЊИ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР: Повратак бивших и шанса за брдо пара, послушајте 5 савета астролога!

Астрологија открива шта нам доноси ретроградни Меркур у августу 2024. године!

1720861240_61b0bba494d6f481149129b96f405fc20a516de1.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Већ 5. августа 2024. Меркур ће постати ретроградан у знаку Девице, а 28. августа 2024. вратиће се у директни ход у знаку Лава. И иако је ретроградни Меркур познат по томе што враћа бивше, овај период је такође повољан за духовни и материјални раст. Ових 5 савета ће вам помоћи да искористите енергију ретроградног Меркура на најбољи начин! Ево шта каже хороскоп:

5. Не реагујте импулсивно
Склони смо да претерано реагујемо, чак и на мање детаље током периода астролошке напетости. Таква експресивност често доводи до негативних последица, које онда морамо да исправљамо. Хороскоп вас саветује да пронађете технику која вам одговара и која ће вам омогућити да повећате време између импулса и акције - на пример, мала вежба дисања. Такође можете да питате шта је та особа тачно мислила. Неспоразум је веран пријатељ ретроградног Меркура.

4. Узмите детоксикацију на друштвеним мрежама
Ретроградни Меркур је одлично време за смањење времена испред екрана! Видећете колико више слободног времена имате када ограничите коришћење друштвених мрежа. Усмерите своју енергију у другом правцу. Посетите ново место, пробајте различите специјалитете, унесите здраву навику у своју рутину.

3. Ограничите своју потрошњу
У митологији, Меркур је бог трговине и профита. Игнорисање ове чињенице може да буде скупо! Током периода ретроградног Меркура, можда нећемо бити рационални у својој потрошњи. Због тога је боље да одложите велике куповине током директног кретања Меркура. Такође, требало би да будете опрезни са малим трошковима. Они могу да вам одузму цео породични буџет. Током овог периода купујте само оне ствари које су вам заиста неопходне.

2. Не плашите се да се отворено изразите
Ретроградни Меркур није време за скривање од света! Напротив, ово је период када би требало да покажете шта све можете. Ако постоје проблеми на послу, не устручавајте се да поделите своју визију њиховог решавања, чак и ако се не уклапа у оквире. Можете да добијете неочекиване идеје. Ако размишљате о реновирању свог дома или разматрате различите предлоге за побољшање ентеријера, ово је идеалан тренутак. Ослободите своју креативност, али запамтите - прво размислите о плану и куповини, а тек након ретроградног Меркура почните да спроводите идеје.

1. Процените своју прошлост
Лекција коју ће ретроградни Меркур очитати свим знацима Зодијака. Ретроградни Меркур је увек повезан са обуставом наших уобичајених активности и окретањем ка унутра. Најбоља ствар коју можете да учините током ретроградног Меркура је да цените путовање које сте већ прешли. На пример, сетите се шта сте радили током последњег ретроградног Меркура и упоредите то са оним што радите сада. Такво размишљање ће вам омогућити да јасније видите своје смернице за будућност. Не би требало да доживљавате овај период на негативан начин. Иако се рутина мења у овом периоду, то обично не доводи до негативних последица. Ретроградни Меркур вам омогућава да процените своје снаге и да се радујете својим достигнућима.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas