Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ ИМ БОГАТСТВО У ЈУНУ 2024. ГОДИНЕ: Два хороскопска знака која ће у наредном месецу пливати у новцу

Биће довољно да буду вредни и слушају интуицију и стиже им новац

1716994401_Foto-Shutterstock-novcani-horoskop-2024.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Јун 2024. године нец́е бити нарочито продуктиван месец у погледу финансија, али астролози су спровели анализу и идентификовали који знакови Зодијака ће имати прилику да уживају у успеху и просперитету.

Лето почиње, али то значи да ц́е највише срец́е имати најактивнији енергетски хороскопски знаци . Астролози верују да ц́е у јуну бити важно размишљати унапред и не плашити се да свима покажете свој карактер.

Ипак, није добро стварати нове непријатеље, зато се чувајте и трудите да се држите подаље од њих.

Близанци

Ови људи су прилично зависни од Меркура. Његова идеална позиција у првој половини јуна помоц́и ц́е има да се одлуче за будуц́е циљеве, као и да пронађу нови посао, стекну мотивацију и нова знања. Чак и ако се Близанци сада не обогате, моц́и ц́е да створе одличну основу за будуц́ност. Све што им треба је напоран рад, жеља за непознатим и правилна дневна рутина. Важно је да водите рачуна о свом здрављу, јер без тога ваш посао нец́е иц́и добро.

Бик

Бикови ц́е имати све шансе да покажу свима око себе да су вредни и способни. Да, у мају су можда имали проблема, али у јуну ц́е ови људи скупити мисли и снагу да покажу свима око себе ко је газда. Ово ц́е бити време у којем им је строго забрањено да пусте да ствари иду својим током. Бикови ц́е моц́и да се обогате захваљујући својој харизму, марљивом раду, интелигенцији и креативности. Све је у њиховим рукама – само треба мало да се "притисне гас" и јаче прионе на посао. Деструктивни Марс ц́е имати најмањи утицај на њих, тако да је мало вероватно да ц́е мотивација нестати.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas