Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИГЛА ЈЕ СЕЗОНА ШКОРПИЈЕ! Детаљна астро прогноза по знаковима

Почела је сезона Шкорпије, која сваке године траје између 23. октобра и 21. новембра. Сазнајте како ће сезона Шкорпије утицати на ваш хороскопски знак.

1729935816_785001_shutterstock-1538412803_orig.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астролошки месец којим владају Плутон и Марс, и који представља мистичну природу, скривене смицалице и свет подземлја, чини период Шкорпије великом силом на коју треба да рачуна сваки знак Зодијака.

Ован

Ви ћете имати релативно лак период током сезоне Шкорпије, и то углавном зато што делите истог планетарног господара - Марс. Наравно, Шкорпија има додатног владара Плутона, али и то ће позитивно утицати на вас тако што ће вам показати све начине на које људи могу да завиде вашим талентима и способностима и како могу да покушају да вас спутавају у таквим случајевима. Ово сазнање ће вас ослободити и дати вам прилику да наставите да ходате својом стазом северног чвора без проблема.

Једите више лимуна, пијте воду са лимуном или запалите свеће које имају мирис лимуна током сезоне Шкорпије. То ће имати позитиван утицај на вашу психу и расположење у целини.

Бик

Дошло је време да се запитате шта заиста желите - а шта не. Сезона Шкорпије вам више неће дозволити да се кријете од истине. Ако зазирете, биће неких космичких смицалица на које треба пазити, посебно са Плутоном у Јарцу. Записивање ваших мисли и осећања у дневник дефинитивно може да буде од помоћи у том погледу.

Такође се охрабрујете да ослободите своју креативност током сезоне Шкорпије на мале начине. Било да штампате сопствене налепнице, правите кутију за птице у дворишту или само цртате по ивицама свеске, то ће ослободити вашу душу и омогућити вам да будете у контакту са истином и моћи трансформације — а да чак и не схватате то.

Близанци

Вас очекује период размишљања током сезоне Шкорпије. Тренутно имате ретроградни Јупитер у Близанцима, па истакните свог унутрашњег интроверта и дозволите да ово време посветите бризи о себи и самоодржавању. Неки од вас ће можда желети дубље да размисле и о неким својим пријатељствима, посебно ако осећају да су ограничени на начин који вас контролише.

Они који раде са кристалима могу да користе прозирни кварц за јасноћу и кристале плаве боје за ментални и емоционални мир током овог зодијачког периода.

Рак

Ви сте један од најсрећнијих хороскопских знакова током сезоне Шкорпије. Радујте се сјајним временима, посебно у вашим односима, кући и породици. Можда чак осећате жељу да посетите другу земљу или пронађете неко ново место за пуштање корена. Мораћете да дефинишете шта сезона Шкорпије значи за вас под њеном моћном енергијом.

Све жуто и прозирно у породици кристала ће подићи ваше самопоуздање и оптимизам током целог месеца, омогућавајући вам да ухватите своју судбину и искористите је на најбољи начин.

Лав

Лава очекује посластица током сезоне Шкорпије захваљујући позитивном утицају спољашњих планета у астрологији. То је само један од оних срећних "прозора" који се понекад тако отварају из ведра неба. Под овим утицајем, нека ваша пријатељска и позитивна страна доноси одлуке, посебно у вези са вашим друштвеним животом.

Вођење дневника или бележење мисли је нешто што може да вам помогне да останете присебни и извучете креативну инспирацију изнутра.

Девица

Лепо ћете се провести током ове сезоне, јер су Шкорпија и Девица одувек били пријатељи у хороскопском точку. Они који се боре са самопоштовањем наћи ће подршку и охрабрење из мало вероватних (и невероватних) извора овог месеца. Скоро као да вас космичке силе терају да подигнете лествицу и одлучне су да вам нико не стане на пут.

Вага

Сезона Шкорпије ће за вас бити сва у вези са обрачунима и унутрашњим размишљањима. Неки од вас неће уживати у чињеници да је сезони Ваге дошао крај, чиме је окончан и ваш срећни месец. Можда ћете морати да се носите са осећањима зависти и љубоморе. Зато будите пажљиви како не би створили себи проблеме у каснијим месецима.

Водите дневни дневник у којем ћете да бележите своје унутрашње мисли и насумична размишљања. То ће вам помоћи да останете приземљени и верни себи док стално тражите само хармонију.

Шкорпија

Па, Шкорпије, ово је ваш месец! Сезона Шкорпије ће извући оно најбоље из вас и признати где сте сте сами или можда неко други - спутали и зашто. Такође је време и да окончате условљена уверења која вам више штете него што вам помажу. Ближе погледајте истину о свакој ситуацији, особи и ствари, укључујући и себе. На овом путу чекају вас дубоки увиди.

Стрелац

И ви ћете се одлично провести током сезоне Шкорпије, као увод у ваш предстојећи месец Зодијака. Радујте се забавним тренуцима и насумичним изненађењима током овог периода. Можда се под овим утицајем нећете осећати екстровертно као обично, али ћете почети да радите на озбиљним животним циљевима са дугорочним фокусом.

Радите са прозирним кварцом, јасписом или аквамарином током овог периода како би вам помогли да се фокусирате и покажете свој нагон. Неки од вас могу да имају користи од јоге или медитације.

Јарац

Јарачеве очекује исто "мисаона" сезона Шкорпије. Неки од вас ће желети да направе велике планове за будућност и почну да следе те циљеве малим корацима. Други ће осетити потребу да буду више оријентисани на породицу и да максимално искористе време са својим вољенима. У сваком случају, покушајте да проведете неко време на отвореном како не бисте удвостручили интровертни утицај сезоне Шкорпије, што може да имавише летаргични ефекат на вас, него што би било корисно или благотворно.

Уђите у продавницу кристала и узмите сирови грозд или стену која вас "зове". Затим сазнајте више о њему. Интуитивно ћете знати како вам може помоћи у следећој фази вашег живота.

Водолија

Ви се припремите за студиозну сезону Шкорпије. Имаћете сјајне идеје и прилику да се позитивно издвојите из гомиле, посебно нечим што измислите или изградите. Изаберите своју авантуру.

Такође укључите редовну медитацију у свој живот. То ће вам помоћи на више начина него само да вам донесе мир и смиреност. Неки од вас ће се заиста повезати са својом моћи душе и моћи да је користе током следеће фазе живота, пише Yоур Танго.

Рибе

Ви сте један од најсрећнијих хороскопских знакова током сезоне Шкорпије! Уживајте у сјајним временима и искуствима учења која вас чине мудријим. Пријатељи и друштвени трендови ће имати солидан утицај на вас, па водите рачуна о смеру којим одлучите да се крећете.

Одвојите мало времена да посетите место које доноси мир вашој души. А медитацију може да буде управо оно што ће вам помоћи да извучете најбоље из себе. Рад са чистим кварцом, аметистом и аметрином је такође може да вам донесе позитивне резултате.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas