Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИГАО ПУН МЕСЕЦ У ЈАРЦУ: Астролози кажу да 4 знака очекује хаос судбинских размера

На небу нас очекује занимљив астролошки догађај, а то је пун Месец у Јарцу који почиње 21. јула. Пун Месец у Јарцу је астролошки догађај који комбинује енергије Месеца и Јарца.

1721553702_shutterstock_1723816279.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Јарац је земљани знак којим влада Сатурн, планета дисциплине, одговорности и структуре. Пун Месец у Јарцу наглашава ове теме и доноси енергију која нас подстиче да се фокусирамо на своје циљеве, каријеру и дугорочне планове.

Пун Месец у Јарцу донеће драматичне догађаје за Јарчеве, Овнове, Ваге и Ракове јер симболизује крај једног животног циклуса, али ће утицати и на остане знаке Зодијака.

Ован

Припадни овог хороскопског знака ће Пун Месец дочекати у свом 10. пољу, које управља њиховом каријером и имиџом у јавности. Напрезање балансирања личног живота и каријере може их довести до пуцања, или би борба за моћ могла да достигне прекретницу у којој се осећају приморано да предузму акцију.

Поред тога, ретроградни Сатурн и Нептун у њиховом 12. пољу сугеришу да њихова подсвест постаје оптерећујућа. Са коњукцијом Урана и Алгола у њиховој кући новца и ресурса, могли би се суочити и са финансијским недаћама. Меркуров положај у 5. пољу сугерише да питања везана за љубав, хобије и децу могу бити погођена овим финансијским изазовима.

Бик

Бикови у успону доживљавају овај Пун Месец у свом 9. пољу, које влада високим образовањем, религијом, вером и путовањима у иностранство. Можда су планирали нову прилику за образовање или путовање, али она може бити одложена или неће испасти како су очекивали. Са Ураном у 1. пољу требало би да поведете рачуна о свом здрављу у овом периоду. Сатурн и Нептун ретроградни у свом 11. пољу пружиће проверу реалности у вези са друштвеним круговима и будућим циљевима.

Близанци

Пун Месец се јавља у 8. пољу Близанаца, које управља кризама, заједничким ресурсима, мистеријама и загробним животом. Можда осећају да губе контролу над аспектима свог живота и да су можда доживели недавне губитке; међутим, Плутонов утицај може помоћи у трансформацији ових околности. Са Ураном у 12. пољу, Близанци би требало да буду опрезни када су у питању потенцијалне незгоде или неочекивани догађаји. Поред тога, ретроградни Сатурн и Нептун у вашем 10. пољу, који утичу на каријеру и имиџ у јавности, сугеришу период поновне процене. Свака идеализација у овим областима сада ће бити суочена са реалношћу, што ће подстаћи неопходну поновну процену.

Рак

Ракови ће овај пун Месец дочекати у свом 7. пољу, које управља партнерством и уговорима. Ако су у браку или озбиљној вези, могу бити сведоци да тензије које су се гомилале последњих шест месеци дођу до врхунца, што може утицати на њихов его због одређених понашања њиховог партнера. Међутим, овај период би могао значити трансформативну фазу у њиховом односу. Уран у њиховом 11. пољу, у конјункцији са фиксном звездом Алголом, упозорава их на нагле промене у њиховом друштвеном кругу.

Током овог периода могу се сусрести са неочекиваним аспектима људи којима су окружени. Ретроградни Сатурн и Нептун у њиховом 9. пољу, које се бави путовањима на даљину, религијом, високим образовањем и личним уверењима, сугерише потребу за провером реалности у овим областима њиховог живота и подстиче их да предузму практичне кораке ако желе исход.

Лав

Лав у успону има пун Месец у свом 6. пољу, који управља свакодневним навикама, радним окружењем, кућним љубимцима и здравственим проблемима. Недавни напори су их можда гурнули преко ваших граница, потенцијално до кратког споја у то време. Морају дати предност одмору и дозволити себи времена да се потпуно опусте како би избегли било какве здравствене проблеме. Поред тога, доживеће конјункцију Уран-Алгол у свом 10. пољу, у вези са јавном сликом и каријером. Ово поравнање сугерише да могу наићи на непријатна изненађења у овим областима. Њихово фокусирање на свој имиџ и идентитет може довести до нелагодности, посебно ако постоје изазови у погледу репутације за навигацију.

Девица

Пун Месец у 5. пољу, влада инспирацијом, децом, љубављу, хобијима и креативношћу. Они могу да осете интензивне емоције у овим областима, које се могу позитивно усмерити у креативне потраге. Препоручује се да ову енергију ослободе у данима који претходе пуном Месецу. Ретроградни Сатурн и Нептун биће у свом 7. пољу, охрабрујући Девицу да се диже да види односе онаквима какви јесу, а не кроз ружичасте наочаре. Коњукција Уран-Алгол у њиховом 9. пољу саветује опрез у погледу путовања на велике удаљености и потенцијалних инцидената на друштвеним мрежама.

Вага

Пун Месец ће се десити у 4. пољу Асцендентне Ваге, која представља дом, породицу и унутрашњу сигурност. Асценденти Вага су међу онима који су најинтензивније погођени овим пуним месецом. Њихов осећај стабилности и темеља може бити доведен у питање, због чега ће се осећати ван равнотеже. Плутонов утицај сугерише да су текуће трансформације у камену темељцу њихових живота пореметиле њихов осећај удобности. Мораће да редефинишу шта им доноси утеху након ових емоционалних превирања. Поред тога, Уран у конјункцији са Алголом у њиховој 8. кући – везано за рођење, смрт, трансформацију, кризе и заједничке ресурсе - додаје додатну сложеност. Они се могу сусрести са непредвиђеним околностима које изазивају непријатности током овог периода.

Шкорпија

Пун Месец ће наступити у 3. пољу Шкорпије, биће кратких путовања и комуникације. Можда се осећају фрустрирано и преплављено својим мислима, борећи се да нађу здрав излаз за своја осећања. Запамтите, 3. поље је одлично за писање; користите ову енергију пуног Месеца да водите дневник и организујете своје мисли. Ова пракса би потенцијално могла да унесе јасноћу у обрасце који се понављају, помажући да се разбију са трансформативним утицајем Плутона у истој кући. За Шкорпије, познате по својој постојаности, овај догађај би могао да изазове значајну промену у начину размишљања. Поред тога, конјункција Уран-Алгол у њиховом 7. пољу наговештава потенцијалне несреће у партнерству, што може утицати и на њихов углед у јавности.

Стрелац

Пун Месец се јавља у 2. пољу Стрелца у успону, који управља новцем и ресурсима. Могу се осец́ати фрустрирано изазовима у овој области, што може довести до трансформативног продора. Коњукција Уран-Алгол ц́е се десити у њиховој 6. куц́и, што ц́е утицати на свакодневне навике, радно окружење, куц́не љубимце и здравствене проблеме. Неочекивани и несрец́ни догађаји могу пореметити ову област њиховог живота. Поред тога, ретроградни Сатурн и Нептун се јављају у 4. пољу, што се односи на дом, породицу и сигурност. Овај период ц́е изазвати нереална очекивања и лажни осец́ај сигурности, захтевајући од њих да се суоче са истином.

Јарац

Јарчеви у успону ће доживети пун Месец у свом 1. пољу, које управља идентитетом, изгледом и личним простором; тако дубоко ће осетити њен утицај. Могу да осете сукобе са онима око себе и осећају се преплављеним свиме. Њихове реакције могу бити интензивне и експлозивне. Препоручљиво је да ову енергију отпуштају мирно и избегавају гужве. Поред тога, конјункција Уран-Алгол у њиховом 5. пољу — у вези са инспирацијом, децом, љубављу, хобијима и креативношћу — сугерише потенцијалне несрећне догађаје који би могли привремено да пригуше њихову радост у животу. Штавише, ретроградни Нептун и Сатурн у њиховој 3. кући, повезани са менталном активношћу, браћом и сестрама и кратким путовањима, подстичу их да се баве реалистичним размишљањем уместо да се држе идеализма.

Водолија

У успону доживљавају овај Пун Месец у свом 12. пољу, што може тешко да оптерети њихову подсвест. Можда се боре са проблемима спавања, ноц́ним морама или повец́аном анксиозношц́у и нападима панике у последње време. За њих је важно да се позабаве својим страховима и ослободе нагомилане емоције током овог времена, а Плутон нуди трансформативну подршку .Поред тога, ретроградни Сатурн и Нептун у свом 2. пољу наглашавају потребу за практичним мерама у погледу њихових финансија и материјалних средстава.

Рибе

Рибе доживљавају овај пун месец у свом 11. пољу, које влада друштвеним круговима, бенефицијама у каријери, будућим тежњама и умрежавањем. Они могу бити подложни свести о друштвеним круговима са којима желе да се ускладе или удаљености између њихове тренутне ситуације и њихових тежњи. Ово може довести до осећаја фрустрације и хитности. Плутонов утицај подстиче трансформацију у овим областима. Поред тога, ретроградни Сатурн и Нептун у њиховом 1. пољу подстичу Рибе да се уздигну да интровидирају свој идентитет и поступке са додиром стварности. Ова интроспекција може бити изазовна, јер укључује гледање на себе реално, без превише симпатичних погледа.

(Атма.хр/ Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas