Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИГАО ЈЕ ПУН МЕСЕЦ У ОВНУ: Доноси дане пуне бурних емоција, а највише ће погодити људе који су рођени на следеће датуме

Месец ће бити највећи ове године

1729159724_Foto-Shutterstock-mesec-u-Ovnu-2024.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Данас је супермесец, пун месец у Овну, који доноси интензивне дане, доба бурних емоција. Овај период траје до 1. новембра, а ево ко ће најјаче осетити његов утицај.

Вечерас ће на небу засјиати пун месец у ватреном Овну, најамбициознијем и најкомпетитивнијем знаку Зодијака, што значи да ће енергија целог овог раздобља бити донекле обојена себичним потезима и намерама. Супермесец у Овну доноси напете дане, у којима ће бити сукоба, излива агресије и бурних емоција.

Месец ће сутра бити највећи ове године, па ће његов утицај најјаче осетити особе рођене у следећим раздобљима било које године:

Од 10. до 19. јануара - врло интензивно

Од 8. до 18. фебруара - очекује их хармонично раздобље

Од 7. до 21. априла - очекује их напето раздобље

Од 10. до 21. јуна - очекује их складно, лепо време

Од 12. до 22. јула - очекује их напето раздобље

Од 12. до 22. августа - очекује их складно, лепо време

Од 13. до 23. октобра - очекује их напето раздобље

Од 11. до 21. децембра - очекује их складно, лепо време

Пун Месец у Овну овог октобра прати аспект ретроградног Јупитера, што ће мало ублажити напете и интензивне дане. Пун Месец доноси тренутке кризе, преоптерећености и стреса, као и осећај психичког притиска и интензивне личне трансформације.

Оно што вам може помоћи да се носите с тим емоцијама јест слободно изражавање својих талената, способности и креативних идеја, односно прибегавање демонстрацији властите стручности.

Ретроградни Јупитер би овде могао бити од помоћи јер доноси понављање добрих прилика које сте већ имали од краја јуна до почетка октобра ове године.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas