Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА НАМ ДОНОСИ КРВАВИ СУПЕРМЕСЕЦ? Руска астролошкиња открива ко ће доживети највећу промену

Руска астролошкиња открива коме следује енергија промене. Емоције ће испливати на површину, а импулси за акцију постати снажни. Шта нам доноси крвави Супермесец 17. октобра 2024?

1729145211_84906.jfif
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек је моћан астролошки догађај када Месец достигне своју пуну фазу, осветљавајући скривене аспекте живота и наглашавајући завршетак одређених процеса. Пун Месец 17. октобра 2024. у Овну, ватреном, активном и динамичном знаку којим влада Марс. Овај астолошки догађај је заправо октобарски пун Месец, ловчев (Хантер) или крвави Месец означава први пун Месец јесење равнодневице и обећава да ће у живот сваког од нас унети део енергије, одлучности и потребе да нешто уради, каже руска астролошкиња Марина Скади (Соколова).

Карактеристике су: ватра и импулсивност

Ован је први знак зодијака, повезан са иницијацијом, активношћу и вођством. Под утицајем Марса, Ован симболизује истрајност, жељу да победи и буде први, не плаши се да ризикује и преузима одговорност. Код жена у овом знаку јачи су сви ти квалитети, а што се може манифестовати жељом да се брзо решавају задаци, доносе важне, можда чак и импулсивне одлуке.

Главно значење пуног Месеца у Овну јесте жеља за самопоуздањем, независношћу и акцијом. Током овог периода, многи људи ће осетити унутрашњи позив да предузму одлучне кораке, да промене свој живот, да започну нове пројекте, чак и ако на први поглед изгледа ризично или преурањено.

Емоционални утицај је пун у Овну

Пуноћа је увек повезана са врхунцем емоционалних стања, а пуноћа у Овну није изузетак. Овај знак наглашава импулсивне и насилне емоције, што може довести до оштрих реакција на догађаје који се дешавају око њих. Људи у овом периоду могу да се осећају раздражљивијим, посебно ако се њихова очекивања не поклапају са стварношћу.

Енергија Овна вас гура да отворено и директно изражавате своје емоције. То може довести до ослобађања од напетости и сукоба са околином. Важно је запамтити да пун Месец увек доноси тренутак врхунца када емоције испливају на површину, а у знаку Овна то може бити веома драматично. На позадини такве енергије, важно је да се контролишете и избегавате непромишљене поступке који могу имати дугорочне последице.

Утицај на односе

Пун Месец у Овну такође може утицати на личне и пословне односе. Ован симболизује индивидуализам и жељу за лидерством током овог периода, могући су сукоби у вези са борбом за моћ, међусобним неразумевањем или неспремношћу на компромис. То се посебно може односити на оне парове у којима један од партнера тежи да доминира.

За везе ово време може бити тест снаге, када ће оба партнера покушати да одбране своје позиције. Они који могу да преброде овај период поштујући личне границе оног другог постаће јачи. Ипак, за неке пун Месец у Овну може да постане тачка после које ће почети значајне промене у односима, све док се не заврше.

Пун Месец у Овну и каријери

На професионалном плану, пун Месец у Овну такође може бити важан догађај. Овај знак увек симболизује иницијативу и лидерство, тако да је ово одлично време за оне који су спремни да се докажу, преузму нове обавезе или напредују у каријери. Под утицајем енергије Овна осећамо жељу за самосталношћу, жељу да започнемо нешто ново, можда чак да размислимо о промени посла или покретању сопственог посла.

Међутим, вреди запамтити да претерана журба и жеља за тренутним резултатима могу играти против вас. Важно је одржавати равнотежу између импулсивности и планирања како не бисте дошли у ситуацију да брзе акције доведу до негативних последица. Овнови имају тенденцију да преузму иницијативу, али под утицајем пуног Месеца та енергија може бити претерана, што ће негативно утицати на колеге или надређене.

Утицај пуног Месеца у Овну на здравље

Знак Овна асоцира на главу, лице и горњи део тела, па је за време пуног Месеца у овом знаку вредно обратити пажњу на ове делове тела. Могуће су главобоље, мигрене, упале, повећана нервоза. Важно је пратити своје емоционално стање, јер стрес може брзо да пређе у физичке симптоме.

Да бисте избегли негативне последице, корисне су технике опуштања, јога, медитација, физичке вежбе на свежем ваздуху. Марс, владајући Овн, воли активност, па ће спорт и физичка активност бити одличан начин за ублажавање напетости у овом периоду.

Препоруке за пун месец у Овну 17. 10. 2024

Дајте себи времена. Иако енергија Овна подстиче тренутну акцију, важно је запамтити потребу за промишљеним одлукама. Размислите пре него што предузмете важне кораке.
Контролишите своје емоције. Пун Месец повећава импулсивност, па покушајте да избегавате свађе и сукобе, посебно са блиским људима. Важно је бити стрпљив и поштовати туђе мишљење.
Покажите иницијативу. Ово је сјајно време за почетак нових пројеката, али покушајте да будете уравнотежени. Искористите своју пуну енергију за планирање и стратегију како би ваше акције биле успешне.
Обратите пажњу на физичко и емоционално здравље. Енергији Овна потребна је активност, па ће спорт и физички рад бити веома корисни. Такође, не заборавите на технике опуштања како бисте избегли нервно преоптерећење.
Радите с намерама. Пун Месец је време завршетка, тако да је одличан тренутак да се решите старог, непотребног у животу и фокусирате се на нови циљ. Користите енергију да очистите и вратите унутрашњу равнотежу.

Супермесец у Овну 17. октобра 2024. донеће снажан талас енергије који ће утицати на све аспекте живота – од веза до каријере. Емоције могу испливати на површину, а импулси за акцију ће постати посебно снажни. Важно је одржавати равнотежу између активности и свести. Пун Месец у Овну је период који захтева храброст и одлучност, али и мудрост и стрпљење, како не би направили исхитрене грешке и избегли деструктивне радње.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas