Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта хороскопски знакови траже код партнера? Коме је важно да је духовит, а ко тражи романтичну душу?

Према астролозима, постоје специфичне особине које воли сваки хороскопски знак.

1729429073_shutterstock_2271124011-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Чињеница је да постоје одређене карактеристике које нас „привлаче” код партнера. На пример, неко можда више тражи хумор или сигурност. Неко други тражи слободу или интензивну емоционалну везаност. Свака особа има различите приоритете. Оно што је сигурно је да је за развој везе потребно много више од лепог изгледа.

Чини се да нам астрологија даје неке вредне одговоре. Шта хороскопски знак тражи код партнера? Шта партнер треба да има ако жели да се приближи, на пример, Близанцу или Овну?

Ован

Они могу бити динамични, преузимати иницијативу и бити пионири, али Ован у односима извлачи другог себе. Ован је ватрени знак и подједнако жели ватру да се заљуби. Укратко, у свом партнеру ц́е тражити исте карактеристике које он поседује. Жели да му партнер буде динамичан, да доноси одлуке и иницијативе, али да буде ту да га приземљи и води.

Бик

Они су истакнути знаци задовољства и сигурности и свакако ентузијастични знак попут Близанаца и Стрелца не би био најпогоднији избор. Бик жели сигурност, стабилност и некога ко ц́е их мотивисати када заглаве. Бикови се веома плаше промена па постају стагнирани и заглављени. Зато ц́е идеалан партнер бити онај који их мотивише да иду напред.

Близанац

Ствари су много једноставније у случају Близанаца. Што су компликованији, то желе да ствари буду једноставније код партнера. Никада не треба заборавити да је то знак Меркура, комуникације и дискусије. Близанци желе да им се партнер диви и са којим комуницира о свему. Они воле да буду у близини људи са знањем који знају како да их задиркују.

Рак

Једном када се Рак заљуби у вас, није потребно много да остане поред вас. Довољно је неколико поклона, пуно загрљаја, пољубаца и изражавања љубави речима или малим поступцима и он ц́е вам дати све.

Лав

У овом случају обратите пажњу јер је то знак који је донекле деструктиван у својим љубавним односима. Лав ц́е у почетку дати приоритет спољашњем изгледу свог партнера. Желец́е да буде презентабилнији према свему, по сопственом укусу, али не презентативнији од њега самог. Генерално, Лав ц́е увек желети да буде у центру пажње и треба му партнер који ц́е му више помоц́и у томе.

Девица

За овај знак, важна је организација и у практичним свакодневним стварима и у емотивним. Желе партнера који може да их разуме и који ц́е бити доследан у навикама и пракси. Оно чега се гнушају јесте партнер који не држи своју реч, или не сарађује у практичним пословима свакодневног живота и дома.

Вага

Ваге можда не знају шта их тачно нервира код партнера, али врло добро знају шта воле у ​​вези. А оно што воле је брига и луксуз. Поклони, изненађења и испољавање љубави довољни су да се Вага заљуби у вас. Оно што је извесно јесте да не могу тако добро да се слажу са „шкртим“ партнером.

Шкорпија

Шкорпија жели партнера који може да га разуме и пре свега који може да воли његову мрачну страну. Шкорпије имају тамну страну, коју показују само људима у које се заиста заљубе. Ако њихов партнер успе да прихвати и ову њихову верзију, онда ц́е му заувек бити одани.

Стрелац

Сваки Стрелац мрзи досаду, рутину и свакодневни живот. Због тога не може да буде срец́ан са партнером са којим не договара заједничке акције и авантуре. Они желе партнера који им може пружити жељене авантуре.

Јарац

Јарац се нец́е лако посветити партнеру, али да би то учинио, он мора да види исту оданост према њему. Ако им партнер не помогне у тешким тренуцима, није ту за њих у тешким тренуцима, онда не очекујте ништа од Јарца.

Водолија

Водолије су најексцентричнији ликови зодијака и не могу сви лако да управљају њима. Врло је могуц́е да Водолија успостави романтичну везу са пријатељем, односно, са неким ко га разуме, прихвата и осец́а се пријатно. Дајте му простора и времена да се изрази и он нец́е побец́и од вас.

Рибе

Ако вец́ нисте знали, Рибе су дубоко емотивни знакови, а оно што заиста цене је раме за плакање. То значи да желе да њихов партнер буде ту у тешким тренуцима, да их подржи и разуме њихова осец́ања.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas