Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР почиње 5. августа и доноси велике промене: Највише ће утицати на следеће знакове

Ретроградно кретање планета увек утиче на наше животе и ток судбине, а ретроградни Меркур почетком августа донеће повратак у прошлост, али нуди прилику и за духовни и материјлни раст.

1721738431_shutterstock_2108738810-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Директна станица ретроградног Меркура почиње 5. августа 2024. у 4:56. Завршава се 28. августа 2024. у 21:14.

Директна ретроградна фаза траје 23 дана, а пре-ретроградни „сенка период“ почиње 16. јула, а завршава се 11. септембра. Астролози упозоравају да је ово период када треба обратити пажњу на пословне и љубавне односе и обавезно избегавати свађе.

Девица је земљани знак, који указује на стабилност и практичност. Све се врти око испуњавања одговорности и дневних рутина. Девица је веома оријентисана на рад и посвећује пажњу детаљима. Девица је мање романтична, а више пчела радилица.

Меркурово ретроградно кретање у знаку Девице донеће хаос у вашем пословном сектору и љубавном животу. Такође, управља односима у јавности и вашом каријером.

Можда зато нећете бити способни да се представите на разговорима за посао због његовог ретроградног кретања. Најбоље је да носите плаво, јер је плава боја комуникације и повећаће ваше самопоуздање. Не само то, ваша рутина и дневни распореди биће потпуно поремећени.

Постаћете лењи и занемарити одговорности. Притом, могу избити сукоби на радном месту. Такође, обавезно проверите свој рад више пута, пошто ће шансе за грешке бити веома високе.

Овнови, ретроградни Меркур у Девици ће успорити ваше пословне договоре. Могуће је да ће вашим партнерима или клијентима требати много времена за постизање споразума. Уместо да журите, пажљиво анализирајте документацију како бисте избегли превару.

Ретроградно кретање Меркура ће бити добро за ваш љубавни живот, пошто вас Девица повезује са људима које заслужујете. Међутим, ако се осећате узнемирено, немојте оклевати да прекинете везу.

Близанци, током наредног периода ваш пословни живот ће бити нарушен. Осећаћете се прилично лењо и избегаваћете рад.

Ретроградно кретање Меркура донеће осећај празнине и недостатка поверења у друге. Могуче је да ћете се осећати прилично удаљено од својих вољених. Контролишите негативне мисли.

Лавови, овај ретроградни период пружиће вам прилику да урадите нешто потпуно ново. Међутим, како бисте избргли да будете преварени у свом новом подухвату, планове правите са доста опреза.

Девице, тренутак је да решите односе са бившим партнером, или односе у некој старој вези. Ретроградни Меркур ће вратити старе успомене. Уместо да падате у очај, заувек затворите старе ране.

Ваге, на ваше изненађење, могуће је да ћете током наредног периода изгубити мобилни телефон или неки технички уређај. Међутим, немојте да паничите! Можда ћете га пронаћи на неком потпуно неубичајеном месту.

Шкорпије, предстојећи ретроградан период може вам бити поприлично досадан и монотон. Нећете имати енергије да излазите и осећаћете велику лењост.

Стрелчеви, ретроградни Меркур ће значајно утицати на ваш љубавни живот. Сви ваши напори које улажете у односе биће узалудни, па ћете морати све да почнете изнова.

Јарчеви, ретроградни период ће погодовати вашем напретку, идејама и расту. Успешно ћете покренути све што сте замислили. Међутим, неће бити лако придобити неке људе. Будите стрпљиви, све је у вашим рукама!

Водолије, можете привући многе прилике у различитим пољима, користећи свој заводнички шарм и манипулацију. Међутим, ако попустите својим жељама, изгубићете много.

Рибе, могуће је да ће вас преплавити неуобичајени осећај да сте окружени, или да вас неко посматра. Осетићете неко присуство око себе. Међутим, нема разлога за бригу. То су утицаји ретроградног Меркура у Девици. Требали бисте чешће да излазите, пише Нај Жена.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas