Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР ИМ ВРАЋА БИВШЕ ЉУБАВИ: 5 хороскопских знакова које чека турбулентан период

Ретроградни Меркур почеће 5. августа 2024. и завршиће се 28. августа 2024. године

1721126636_shutterstock_2341256617--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Почеће у знаку Девице, али ће 15. августа прећи у хороскопски знак Лава. Прелазак из рационалног земаљског знака у емотивног и експресивног Лава може значајно да промени начин на који приступате одређеним стварима за кратко време.

Зато ће нагласити осетљивост и сањарење, па чак и заљубљеност. А за ових пет знакова хороскопа, ретроградни Меркур може да поклони враћање везе са бившим партнером!

РИБЕ

Рибе могу да се врате свом бившем партнеру и пре званичног почетка ретроградног Меркура, у периоду активности његове сенке. Ретроградна сенка почиње две недеље пре ретроградног кретања планете, што поставља правац за будући период.

Сенка ретроградног Меркура ће проћи кроз ваш партнерски сектор. Неочекивана носталгија, снови о догађајима из прошлости и, само вама, познати знаци су оно што може да вас подстакне да обновите везу.

ВОДОЛИЈА

Током ретроградног Меркура доживећете унутрашњу кризу. Можда сте недавно изабрали нову тактику понашања у односима, а нисте сигурни у њену исправност.

Током овог периода тражићете одговоре на питања о вашим односима, емоционалној и физичкој блискости са људима.

Прошле везе можда памтите кроз филтер ружичастих наочара. Уместо објективне анализе грешака из прошлости, радије ћете гледати филм који је већ избледео.

БЛИЗАНЦИ

Већ 16. августа 2024. Марс ће бити у Близанцима у квадрату са Сатурном. Овај аспект обично означава проблем са разумевањем свих могућих последица поступака, што може да вас учини склоним да делујете брзо и непромишљено.

Може да послужи и као показатељ кармичког догађаја. Ако се ваш бивши партнер појави на вашем прагу, немојте му одмах журити у загрљај. Сетите се зашто је веза прекинута.

Размислите о томе да ли је тренутак слабости вредан бола који може да донесе још једно раздвајање.

ДЕВИЦА

Хороскоп ће вас подстаћи на емотивнију интеракцију. Ту осетљивост коју сте обично скривали од других, биће немогуће игнорисати! Бивши партнери такође могу да примете такву промену.

Штавише, она их сигурно неће оставити равнодушнима. Током овог периода бићете у потрази за равнотежом између рационалности и емоционалности.

Можда ћете осетити снажну жељу да се вратите партнеру који вам је дао осећај сигурности јер се осећате превише отворено и крхко.

ЛАВ

Навикли сте да сијате током своје сезоне! Ваша сјајна звезда привлачи оне који су одавно остављени. Хороскоп ће бити у пријатељским односима са вама након што ретроградни Меркур пређе у ваш знак.

Можда вам се чини да је свет коначно почео да вас разуме. Они људи са којима сте можда имали неспоразуме, коначно схватају шта сте заиста мислили. И можда ћете у овом периоду доћи до неких бивших партнера!

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas