Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретроградни Меркур и Сатурн ће посебно утицати ја ЈЕДАН ЗНАК овог лета: Следи им турбулентан период, а онда креће напредак

Друга половина лета доноси посебно буран период за један знак Зодијака, тврде астролози. Наиме, утицај Сатурна, Марса и Меркура у великој мери утицаће на живот и судбину овог знака, доносећи им низ тестова и изазова, али и могућности.

1720536178_shutterstock_1144733384-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп ће овог лета уз ретроградни Сатурн и ретроградни Меркур бити турбулентан, а то ће највише осетити Девице!

Хороскоп за лето 2024. за Девице ће бити веома буран

Сатурн је 29. јуна постао ретроградан и то знаку Рибе, а за Девице то доноси услове који ће захтевати посебну издржљивост и стрпљење. На површину износи старе кармичке дугове и хтели не хтели, бићете приморани да порадите на њиховом решавању.

Могуће је да вас чекају и проблеми који ће изгледати незаслужено и као неправда, али ће ти изазови бити основа за њихов будући напредак и трансформацију. Психолошки, ретроградни Сатурн може изазвати општи осећај несигурности и неправде, али Девице ће морати да науче да одржавају унутрашњу равнотежу и хармонију. Важно је запамтити да је свака неприлика прилика за лични раст и развој.

Сатурн ће утицати и на вашу финансијску сферу живота: могуће је да ће на наплату стићи стари, заборављени дугови или да ће искрснути ненадани финансијски проблеми. Ово је време да анализирате и поново процените своје трошкове и приходе. Морате се чувати озбиљнијих губитака.

Већ 12. јула Марс прелази у знак Бика, што ће Девицама донети додатну енергију и одлучност и подстаћи ће их на акцију и иновације. Ово је време за спровођење дугогодишњих планова и идеја. Ипак, важно је да имате на уму да утицај Марса доноси и могуће сукобе и агресију, па морате имати више такта него иначе.

Утицај Марса се може манифестовати у виду повећане раздражљивости и жеље за свађом, те је неопходно да научите да управљате својим емоцијама и усмерите енергију у конструктивном правцу.

У финансијском смислу, Марс у Бику ће Девицама отворити нове могућности за приход и улагања. Ово је време за активну акцију и развој каријере. Девице треба пажљиво да приступају питањима улагања и избегавају непромишљене одлуке.

Од 5. до 22. августа Меркур ће бити ретроградан у знаку Лава, а потом од 22. до 28. августа у знаку Рака; ово време може бити тешко за Девице у смислу комуникације и трансакција. Ретроградни ход Меркура често доноси неспоразуме, кашњења и разне свакодневне проблеме. Међутим, за Девице ће ово бити прилика да преиспитају своје планове и стратегије, као и да науче да ефикасније комуницирају са правим и корисним људима.

Психолошки, ретроградни Меркур може изазвати осећај фрустрације и конфузије. Важно је да сачувате бистар ум и избегавате исхитрене одлуке.

Финансијски, ретроградни Меркур може да утичеи на пословне преговоре и уговоре. Важно је бити пажљив када је реч о детаљима, на око неважним, и радије избегавајте улазак у важне финансијске трансакције током овог периода.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas