Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР 5. АВГУСТА ДОНОСИ ДРАМАТИЧНИ ПРЕОКРЕТ: Четири знака хороскопа ће променити живот у потпуности

4 хороскопска знака промениће живот драматично и заувек у августу 2024. захваљујући младом Месецу и ретроградном Меркуру.

1722675614_f38d4f3b63d620cbee82d86e078144b230394721.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће август 2024. године бити посебан астролошки месец јер доноси два моћна портала - Лавље капије 8. августа и Звездана врата Регулус 21. августа. Ипак, млад Месец и ретроградни Меркур ће пресудно утицати на 4 знака и променити им живот драматично и заувек.

Проверите да ли сте и ви на листи оних који ће доживати промене пре него што у септембру стигне „астро-цунами“ који се предвиђа због помрачења.

Ован

Астро-прогноза предвиђа да ће се у вашем петом пољу 4. августа појавити млад Месец у Лаву, који управља креативним изражавањем, романтичнм односима и односима са децом. Одлично време да нешто ново започнете, да градите самопоуздање и покажете таленте. Можете покренути или променити посао, објавити књигу, срести нову љубав, реновирати дом... Потом се Венера сели у вашу шесту кућу, па треба да се фокусирате на лични развој и здравље. Завршите обавезе на време, али не заборавите на сопствене потребе и предупредите непотребан стрес. А 5. августа Меркур креће ретроградно у шестом пољу, а ви треба да преиспитате радне навике и рутину. Суочићете са неким проблемима на послу, па је идеалан трен да унапредите вештине. Меркур се 14. августа враћа у вашу пету кућу и отвара вам прилику да преиспитате своје планове и односе. И да промените живот трајно.

Близанци

Млад Месец у Лаву појавиће се у вашој трећој кући која је одговорна за комуникацију и учење. Добар тренутак да покренете нових пројеката везаних за учење или развој вештина. Комуникација са другима ће постати интензивнија, упознаћете нове људе или ћете ојачати везе са рођацима. Венера ће ући у вашу четврту кућу и донети вам хармонију у породичним односима. Ретроградни Меркур 5. августа у четвртој кући може натерати да се преиспитају породична питања везана за некретнине. Ово је време за дубинску анализу и решавање старих проблема. Меркур ће се 14. августа вратити у трећу кућу, пружајући прилику да побољшате своје комуникативне вештине и изразите своје мисли.

Лав

Млад Месец ће се 4. августа десити у првој кући Лава, која симболизује личност, независност и правац у животу. То је време за нове емоционалне циклусе, па је важно да слушате своју интуицију. Могући су нови почеци који ће вам помоћи да одредите ваш будући емотивни статус, Венера ће ући у другу кућу повезану са материјалним вредностима и самопоштовањем. Ово је добар период да водите рачуна о себи и улажете у свој развој. Ипак, будите опрезни са прекомерном потрошњом јер Меркур 5. августа ићи ретроградно, што може довести до промене финансијских планова. Меркур ће се 14. августа вратити у прву кућу, наглашавајући потребу за личним растом.

Девица

Млад Месец биће у 12. пољу одговоран је за духовни развој и ослобађење. Ово је време за постављање енергетских граница својим ближњим. Венера ће ући у прву кућу, дајући вам самопоуздање и повећавајући осећај независности. Треба напоменути да 5. августа, са почетком ретроградног кретања Меркура у првој кући, Девице треба да буду посебно опрезне. Ово није најбоље време за покретање нових пројеката. Обратите пажњу на своја унутрашња искуства и самоспознају. Меркур се 14. августа. враћа у 12. поље и ставља скривене аспекте ваше личности у фокус. Тада би могао а вам се догоди драматичан животни реокрет.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas